BYGGMAgasinet

Nyt lune kvelder på hytta

Med enkle grep kan du forvandle en traust og sliten hytte til et koselig samlingssted både for venner og familie – og det koster ikke skjorta!

September 2017

Sommerferien er perfekt å tilbringe på hytta, med lange turer i fjell og mark og hyttekos med god mat utover de lange sommerkveldene. Og vil du gi hytta en liten oppfriskning før ferien er over, er det fort gjort å pusse opp ett eller flere rom uten at det trenger å koste så mye.

Annette profil 2
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Annette Nordstrøm har 10 års erfaring som stylist og fotograf for en rekke norske og utenlandske magasiner.

Trendriktig hyttestil

Annette Nordstrøm er både interiørblogger med bloggen www.annettenordstrom.com, stylist, fotograf, designer og skribent. Hun har gode tips om hvordan du enkelt kan pusse opp på hytta og hva du bør tenke på:

– Når folk fornyer hytta er de opptatte av å skape en trendriktig og koselig hyttestil, og bruke materialer som har dagens kvalitet og standard. Hyttefolket har i dag et større fokus på å innrede fritidsboligen i en mer gjennomført stil enn tidligere.

Bort med de gule furuveggene!

Rom i tradisjonelle norske fjellhytter er ofte heldekket av gulnede furuvegger. Heldigvis er det enkelt å forandre på. Du trenger bare å montere opp nye veggplater, og plutselig blir fjellhytta forvandlet til et lunt og avslappende fritidssted.

– De største fordelene med å bruke walls4you, er at veggene er klare til bruk og er lette å montere. Vips, så har du helt nye vegger med tekstur uten at du trenger å tenke på hverken maling eller tapetsering. Veggene er også overflatebehandlet slik at de er slitesterke og tåler mye, sier interiøreksperten og legger til:

– Monteringen er basert på et klikksystem, som gjør at du enkelt kan montere platene og skru dem på plass alene. Skjøtene blir helt usynlige når platene er montert, og i løpet av en kort tid har du et helt nytt uttrykk i rommet.

10
KOSELIG ATMOSFÆRE: Legg til rette for en ekstra hyggelig hyttestund både for to- og firbeinte. På bildet: walls4you winebox light grey

Rustikk stil på fjellet

Når du skal velge farger til oppussing og innredning av fjellhytta, er et godt tips å hente inspirasjon fra omgivelsene rundt. En rustikk stil er helt perfekt, og mange velger mørkere og lunere farger, som grått, beige og brunt.

– Du skaper et fint grunnlag for den rustikke hyttestilen ved å bruke røffe materialer med patina og dypere fargevalører. Det er typisk å hente elementer fra naturen med et røft uttrykk. De rustikke veggplatene er helt geniale å bruke i hytter eller hjem der du vil ha et litt mer rustikt uttrykk og interiør.

Les også: Få et stemningsfullt hjem med fransk landstil

Lun stemning

Du får den helt perfekte, lune hyttestemningen ved å bruke veggplatene walls4you winebox, kombinert med myke pledd, puter og skinnfeller. Walls4you winebox fås i to varianter; original og light grey.

– Walls4you winebox er en rustikk og mønstret vegg som passer med et litt røffere interiør. Veggene gir asossiasjoner til naturmaterialer samtidig som de gir et lekent og lunt uttrykk.

Gå innom din nærmeste byggevareforhandler eller få mer informasjon om veggplatene walls4you her.

Capture

Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer