Plateguiden

Det finnes mange ulike veggplater og takplater på markedet.
Her får du oversikten over de ulike typene.

1.walls2paint urbant soverom brente toner veggplater
Walls2paint + fler

Glatte veggplater

Hvis du ønsker et perfekt og jevnt underlag når du skal male en vegg, er slette og glatte veggplater et smart valg. Da får du maleklare plater, som du kan sette opp raskt på egenhånd. Bestem selv fargen på veggen eller benytt ferdigmalte veggplater. Få oppussingen unnagjort i en fei med slette og glatte veggplater.

I tillegg slipper du murplugger eller gipsanker når du skal henge opp noe på veggen, her er det bare å henge opp bilder rett på veggene.

Les mer
1.huntonit veggplater gang kveldshimmel aladdin 2
Huntonit + fler

Ferdigmalte veggplater

Ferdigmalte veggplater gir deg et perfekt resultat på rekordtid. Du slipper jobben med å sparkle og pusse, og du slipper malingssøl. Så fort du har montert veggplatene er veggen ferdig.

Du kan bla. velge mellom Huntonit veggplater eller MDF-varianten Smartpanel. Smartpanel kommer i ulike uttrykk og strukturer. Huntonit veggplater kommer også i mange ulike farger og strukturer. Veggene tåler tøff bruk og passer i alt fra hus og hytter til barnehager og skoler.

Alle de ferdige veggplatene kan monteres i de fleste rom som stue, kjøkken, soverom, gang og bad, men sjekk om de tåler fukt da platene ikke kan monteres i våtsonen.

Les mer
1.walls4you hyttesoverom dekor veggplater
Walls4you + fler

Ferdigtapetserte veggplater

Vi har et stort utvalg ferdigtapetserte veggplater. Det geniale med veggplater med tapet er at du slipper å bruke tid på sparkling, pussing og tapetsering. Platene fra Walls4You leveres med klikklås, noe som gjør det enkelt å sette i gang med monteringen. Disse veggplatene leveres med ulike tapetmønster. Huntonit designpanel leveres med bilder trykket på platene i flott kvalitet og variert utvalg.

Les mer
1.forestia elitex vaskerom veggplater
EliteX

Ekstra solide veggplater

Plater som tåler vekten av tunge sykler til store hylleinstallasjoner.

Les mer
1.smartpanel wet wall baderomspanel bad veggplater

Baderomsplater

Baderomsplater er 100% vanntette, tåler all fukt og passer dermed perfekt i et baderom. Det finnes et bredt spekter av ulik design og utførelse, så det skal være enkelt å finne noe som passer deg og din stil. Baderomsplater gjør det enkelt å fornye badet på egenhånd, noe som kan redusere kostnadene betraktelig da oppussing av baderom kan bli en stor prispost. Baderomsplater fra Byggma, Smartpanel Wetwall fås i fem kolleksjoner med ulike overflater og farger.

Les mer
1.forestia premium ceiling takplater kjøkken hytte
Forestia Premium Ceiling + fler

Innvendig takplater og takpanel

Vi har et stort utvalg innvendig takplater og takpanel. Ønsker du maleklare slette plater, rustikke takplater, ferdigmalte takplater med glatt overflate, kostemalte panelbord eller skrufaste solide veggplater? Valgmulighetene er mange, og vi har garantert takplater som passer for deg og ditt behov.

Les mer