BYGGMAgasinet

La deg inspirere av det moderne bylivet! Bruk de ferdigtapetserte platene, Walls4You Flow Plain concrete, for å skape en urban og industriell stil. Fremhev stilen med et interiør i sorte og grå fargenyanser med stramme linjer og glatte overflater.

Lag en urban og stilig arbeidskrok hjemme

Her er 6 enkle tips.

August 2016

Mange har behov for en krok hvor man kan jobbe fra i sitt eget hjem. Med små barn må flere av oss ta deler av arbeidsdagen hjemme. Er du frilanser har du kanskje kombinert hjem og arbeidssted. I mange tilfeller kan det være utfordrende å finne ut hvor du skal få plass til en arbeidskrok i hjemmet ditt.

Her får du noen tips til hvordan du kan lage en urban, stilig og inspirerende arbeidskrok på en enkel måte.

1. Lag en funksjonell plass
Først må du finne ut hva du skal bruke arbeidskroken til, og hva du trenger å få plass til. Hva er det mest nødvendige og praktiske for deg? Få orden ved å bruke settekasser, folder og bokser for kontorutstyr og papirer.

Les også: Aldri vært enklere å få nye vegger. Slik monterer du veggplatene Walls4You

2. Naturlig lys
For å klare å holde oppe konsentrasjonsevnen bør du jobbe et sted der du har tilgang på mye naturlig lys. Ved å lage arbeidskroken i nærheten av ett eller flere vinduer, har du tilgang på naturlig lys når du sitter og jobber. Og husk en funksjonell leselampe for når mørket faller på.

Les også: Interiørstylistens tapetfavoritter

3. Frisk opp arbeidskroken
Visste du at tapet er mye mer enn feminine blomster og mønstre? Du kan bruke ferdigtapetserte veggplater for å skape et massivt og industrielt inntrykk. Selv ferdigtapet kan se maskulint og urbant ut!

4. Stil og personlighet
Ikke alle har så god plass at de har et eget rom til arbeid. Derfor er det viktig å skape et arbeidskrok som står i stil med resten av boligen. Veggplatene Walls4You finnes i en rekke varianter, og kommer i tre ulike kolleksjoner: Trend, Classic og Basic. Det er superenkelt å montere veggplatene, og du slipper pussing og tapetsering. Finn din tapetfavoritt og forny kontorplassen på 1-2-3. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Se hele utvalget av Walls4You her.

5. Bruk høyden maksimalt
Det er lurt å kunne oppbevare ting og kunne rydde bort, som PC og kontorutstyr, når du ikke trenger det. Bruk høyden maksimalt, og sett gjerne opp hyller og skap på veggen for plassbesparende løsninger i arbeidskroken.

6. Kreativt og inspirerende
Det er også viktig at du ikke glemmer at arbeidskroken skal være et inspirerende og innbydende sted å jobbe. Ikke la hjemmekontoret ditt blir kjedelig! Velg ut enkelte kule detaljer og pyntegjenstander, som spriter opp en ellers ryddig og strukturert arbeidskrok.

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer