BYGGMAgasinet

La deg inspirere av det moderne bylivet! Bruk de ferdigtapetserte platene, Walls4You Flow Plain concrete, for å skape en urban og industriell stil. Fremhev stilen med et interiør i sorte og grå fargenyanser med stramme linjer og glatte overflater.

Lag en urban og stilig arbeidskrok hjemme

Her er 6 enkle tips.

August 2016

Mange har behov for en krok hvor man kan jobbe fra i sitt eget hjem. Med små barn må flere av oss ta deler av arbeidsdagen hjemme. Er du frilanser har du kanskje kombinert hjem og arbeidssted. I mange tilfeller kan det være utfordrende å finne ut hvor du skal få plass til en arbeidskrok i hjemmet ditt.

Her får du noen tips til hvordan du kan lage en urban, stilig og inspirerende arbeidskrok på en enkel måte.

1. Lag en funksjonell plass
Først må du finne ut hva du skal bruke arbeidskroken til, og hva du trenger å få plass til. Hva er det mest nødvendige og praktiske for deg? Få orden ved å bruke settekasser, folder og bokser for kontorutstyr og papirer.

Les også: Aldri vært enklere å få nye vegger. Slik monterer du veggplatene Walls4You

2. Naturlig lys
For å klare å holde oppe konsentrasjonsevnen bør du jobbe et sted der du har tilgang på mye naturlig lys. Ved å lage arbeidskroken i nærheten av ett eller flere vinduer, har du tilgang på naturlig lys når du sitter og jobber. Og husk en funksjonell leselampe for når mørket faller på.

Les også: Interiørstylistens tapetfavoritter

3. Frisk opp arbeidskroken
Visste du at tapet er mye mer enn feminine blomster og mønstre? Du kan bruke ferdigtapetserte veggplater for å skape et massivt og industrielt inntrykk. Selv ferdigtapet kan se maskulint og urbant ut!

4. Stil og personlighet
Ikke alle har så god plass at de har et eget rom til arbeid. Derfor er det viktig å skape et arbeidskrok som står i stil med resten av boligen. Veggplatene Walls4You finnes i en rekke varianter, og kommer i tre ulike kolleksjoner: Trend, Classic og Basic. Det er superenkelt å montere veggplatene, og du slipper pussing og tapetsering. Finn din tapetfavoritt og forny kontorplassen på 1-2-3. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Se hele utvalget av Walls4You her.

5. Bruk høyden maksimalt
Det er lurt å kunne oppbevare ting og kunne rydde bort, som PC og kontorutstyr, når du ikke trenger det. Bruk høyden maksimalt, og sett gjerne opp hyller og skap på veggen for plassbesparende løsninger i arbeidskroken.

6. Kreativt og inspirerende
Det er også viktig at du ikke glemmer at arbeidskroken skal være et inspirerende og innbydende sted å jobbe. Ikke la hjemmekontoret ditt blir kjedelig! Velg ut enkelte kule detaljer og pyntegjenstander, som spriter opp en ellers ryddig og strukturert arbeidskrok.

Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer