Borddekking1

Aldri vært enklere å få nye vegger

Se hvor lett det er.

Walls2Paint og Walls4You er geniale produkter, enten du skal bygge et nytt hus eller pusse opp kjøkken, soverom, gang eller loftstue. Mål, kapp og skru. Vips, så har du pusset opp stua.

Nytt rom på rekordtid

Har du ett eller flere rom som trenger en oppfriskning med nye vegger, eller kanskje en ny fin tapet? Du kan enkelt montere veggplatene Walls2Paint og deretter male eller tapetsere veggene slik du selv ønsker. Vil du slippe tapetseringsjobben kan Walls4You være produktet for deg.

Uansett hvilket av produktene du velger så sparer du masse tid ettersom du slipper både sparkling og pussing. Derfor kan du enkelt omgjøre et gammelt og slitent rom til et nytt og moderne rom.

Med veggplatene Walls2Paint kan du enkelt omgjøre den gamle slitne stua til et nytt og moderne rom uten sparkel og tapetlim. Veggplatene leveres ferdig for maling eller tapetsering og har en unik låseprofil. Derfor trenger du ikke å sparkle og sparer mye tid og unngår pussestøv.

Walls2Paint er et godt valg hvis du ønsker en effektiv, smart og praktisk løsning. Heldigvis trenger du hverken håndverkere eller forhåndskunnskap for å sette opp veggplatene. Dette kan du gjøre helt selv.

Les også: Skap din unike drømmestue

Smarte produkter

Interiørstylist, Signe Schineller, står bak bloggen resignert.no, og er kjent fra TV-programmene God morgen Norge, Herlige hjem, Sinnasnekkeren og Boligkrise. Hun er svært fornøyd med å bruke de ferdige veggplatene.

– Walls2Paint eller Walls4You er smarte produkter for deg som vil få jobben raskt unnagjort. Dette er brukervennlige produkter selv for en amatør, men sørg for å ha riktig verktøy, som en skikkelig sag og et vater. Personlig synes jeg det er fint å slippe jobben med å sparkle og pusse når husets rom skal få nye vegger, sier Schineller.

Hytte3

Etter at du har akklimatisert veggplatene i romtemperatur er det bare å sette i gang med å fornye veggene.

Så enkelt er det:

1. Montér veggplatene. Walls2Paint limes med en solid limstreng.

2. Ved bruk av Walls2Paint maler du platene med to strøk i ønsket farge. Tips! For at sluttresultatet skal bli best mulig må du glatte over skjøten med et finkornet pussepapir etter første strøk med maling.

3. Vips, så har du en ferdig vegg, enten du har valgt Walls2Paint eller Walls4You. Valget er ditt!

Viktig: Anvend rettholt. Ujevnheter i bindingsverket/eksisterende vegg må rettes opp før veggplatene monteres.

Sjekk ut www.forestia.no for mer informasjon.

Se instruksjonsvideo for Walls2Paint her

Les også: Lekende lett fornyelse med Huntonit

Se forhandlere her.


Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer
Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie (2) toppbildejustert
Huntonit + fler

Eventyrlige oppussingstips

Halvor og Gustav fra det populære oppussingsprogrammet Eventyrlig Oppussing deler sine beste tips for å lykkes med oppussingen.

Les mer