BYGGMAgasinet

Bilde til høyre av interiørstylist Signe Schineller, foto: Filippa Tredal

Imponert interiørstylist

– Produktene sparer deg for mye arbeid, sier Signe Schineller.

September 2015

Interiørstylist Signe Schineller står bak bloggen resignert.no /signeschineller.no, og er kjent fra TV-programmene God morgen Norge, Herlige hjem, Sinnasnekkeren og Boligkrise. Hun holder også inspirerende foredrag og kurs om temaene bolig og interiør. Som interiørstylist tester hun ofte ut ulike produkter, som gjør oppussing av boliger enklere og raskere, og hun har latt seg imponere av Walls2Paint, Walls4You og Huntonit.

– Dette er smarte produkter som sparer deg for mye arbeid, sier Schineller.

Nye vegger på 1-2-3

Med veggplatene Walls2Paint kan du glemme både gipsplater, sparkling, pussing, og grunning. Veggplatene gir slette vegger på en rask og enkel måte – alt de trenger er et par strøk med din favorittfarge.

Bilde av signe schineller
Interiørstylist Signe Schineller. FOTO: Filippa Tredal

– Walls2Paint er et smart produkt for deg som vil få jobben raskt unnagjort og selv bestemme farge på veggen. Dette er et brukervennlig produkt selv for en amatør, men sørg for å ha riktig verktøy, som en skikkelig sag og et vater. Personlig synes jeg det er fint å slippe jobben med å sparkle og pusse når husets rom skal få nye vegger, sier Signe.

Les også: De viktigste fargetrendene

Skru opp tapetet

Like lett som det er å få slette og malingsklare vegger, er det å få tapet opp på veggene. Med de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, kan husets rom fornyes helt uten at du må tenke på utstyr som lim, tapetkniv og tapetsletter. Jobben er gjort. Her er det bare å velge sin favorittapet, og skru opp veggplatene i ønsket rom.

– Walls4You er et produkt som sparer deg for mye arbeid! Her slipper du jobben med å sparkle, pusse og tapetsere, og det er et stort pluss for mange å slippe unna dette støvete og krevende arbeidet, sier Schineller og legger til:

– Tapet er i trendbildet som aldri før. Vi ser mye mønster, både blomster og ornamenter, samt ensfargede tapet, gjerne med svake metalliske effekter. Tapet byr på mange muligheter, gir veggene særpreg, samtidig som tapet kan oppleves som mykere enn malte vegger. I Walls4You-utvalget finner du tidsriktige farger på tapetene som er lette å kombinere med dagens interiør.

Les også: Aldri vært enklere å få nye vegger

Ferdigmalt veggpanel

Med Huntonit veggpanel fornyes husets rom raskt, og resultatet blir tidløst og elegant. Panelplatene kommer ferdigmalt i flere ulike farger og med ulike overflater. Huntonit har verdenspatent på metoden for påføring av strukturen som gir den ekte kostemalte overflaten.

– Huntonit veggpanel er også et smart valg. Produktene er flotte å se på, enkle å montere og sparer deg for mye arbeid under oppussingen. Jeg har selv brukt slike panelplater i flere rom og i hele kjelleren min. Veggpanel egner seg både i stua, gangen, på kjøkkenet og soverommet, sier Schineller og legger til:

– Fordelen med produktene er at de gjør det lett for forbrukeren. Hverdagen er travel og man vil gjerne få unnagjort jobben fort og utnytte plassen. Slike plater gjør det lett å bli ferdig! De monteres på eksiterende vegger eller stenderverk. Det er en jobb man klarer selv – fordi det er lett å gjøre!

Les også: Lekende lett fornyelse

Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer