BYGGMAgasinet
Stue med walls4you4

Fikk ny stue på 1-2-3

Fra mørkt til lyst og moderne på kun få dager.

September 2015

Elisabeth Samuelsen Grønsberg og familien har pusset opp huset sitt på Elverum, og da stua og gangen skulle fornyes, falt valget på de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, fra Forestia.

– Valget falt på Walls4You fordi vi likte designet, og fordi arbeidet kunne gjøres kjapt, uten at vi måtte gjøre masse grunnarbeid. Veggplatene var enkle å sette opp, noe som gjorde arbeidet effektivt og ga fortgang i oppussingen, sier Elisabeth.

Med Walls4You, kunne Elisabeth og familien fornye husets rom helt uten å tenke på utstyr som lim, tapetkniv og tapetsletter. Jobben var gjort. Alt de måtte gjøre var å velge sitt favorittapet i et bredt utvalg av lekre tapeter, og sette opp veggplatene i ønsket rom.

– I stua valgte vi et lysstripete tapet, og i gangen gikk vi for et grått tapet. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Veggene er pene å se på, ga rommet et helt nytt utseende og er enkle å holde rene. Vi får også ofte kommentarer fra gjester på hvor fint de synes det er. Det er veldig hyggelig. Vi vurderer nå også å pusse opp soverommet med Walls4You, sier Elisabeth, som allerede har anbefalt venner og kjente å bruke Walls4You når husets vegger skal få et nytt og oppdatert utseende.

– Valget falt på Walls4You fordi vi likte designet, og fordi arbeidet kunne gjøres kjapt, uten at vi måtte gjøre masse grunnarbeid.

Se hvor flott det ble i bildekarusellen under:

FOTO: Elisabeth Samuelsen Grønsberg

FOTO: Elisabeth Samuelsen Grønsberg

FOTO: Elisabeth Samuelsen Grønsberg

FOTO: Elisabeth Samuelsen Grønsberg

FOTO: Elisabeth Samuelsen Grønsberg

FOTO: Elisabeth Samuelsen Grønsberg

FOTO: Elisabeth Samuelsen Grønsberg

Nytt tenåringsrom på én dag

En annen Walls4You-kunde, som har funnet ut at monteringen av de ferdigtapetserte platene er enkel og rask, er Finn Arne Bjørnstad. Da han skulle pusse opp soverommet til sin 17 år gamle datter, falt valget på Walls4You.

– Da det gamle fururommet skulle fornyes var Walls4You et raskt og greit alternativ. Valget falt på en kombinasjon av Metallic black with silver flower og Metallic Snow white, sier han.

17- åringen er svært fornøyd, og nå planlegger Bjørnstad å sette opp Walls4You i enda et rom.

– Vi har et gjesterom som trenger fornyelse, så her kommer jeg også til å velge Walls4You, sier han.

Finn ut mer om Walls4You her.

Les også: Skap din unike drømmestue

Stilfulle vegger med Huntonit

Da Irene Wanderås og familien skulle rive hele den gamle stua, for å lage et nytt og morderne rom med stue og kjøkken, trengte de smarte løsninger for oppussingen. Valget falt på Huntonit veggplater med hvitmalt panel, og på den måten fikk de både enkle og stilfulle vegger.

– Vi rev ned den gamle stuedelen, helt inntil bjørkeveden, og la alt på nytt. Slik fikk vi både ny stue og nytt kjøkken, sier Wanderås fornøyd.

Se hvor flott det ble i bildekarusellen under:

FOTO: Irene Wanderås

FOTO: Irene Wanderås

Stue under oppussing. FOTO: Irene Wanderås

FOTO: Irene Wanderås

FOTO: Irene Wanderås

FOTO: Irene Wanderås

Kjøkken under oppussing. FOTO: Irene Wanderås

FOTO: Irene Wanderås

Trappeoppgang før oppussing. FOTO: Irene Wanderås

FOTO: Irene Wanderås

FOTO: Irene Wanderås

Fokus på allergivennlighet

I likhet med mange andre norske foreldre er Wanderås opptatt av et godt og sunt inneklima for sine barn. Derfor valgte familien allergivennlige Huntonit veggplater da stua og kjøkkenet skulle få helt nye vegger.

– Vi valgte å bruke Huntonit fordi vi har barn med allergi, og akkurat disse veggplatene er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, forklarer Wanderås.

Familien fikk håndverkere til å gjøre selve monteringsjobben, men i løpet av oppussingen la Wanderås merke til at veggplatene var veldig praktiske og enkle i bruk. Derfor vil hun gjerne sette opp Huntonit veggplater på egenhånd neste gang.

– Vi ble veldig fornøyde med resultatet. Produktene ble lagt av håndverkere, og de virket veldig enkle å montere. Jeg tror absolutt jeg skulle ha klart å gjøre det selv også, avslutter hun.

Les også: Lekende lett fornyelse med Huntonit

Finn ut mer om Huntonit her.

Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer