BYGGMAgasinet

EKLEKTISK STIL: Bland ulike stiler og spenstige farger. Huntonit Terracotta passer supert til den eklektiske stilen.

Få eklektisk stil på 1-2-3

Start med fargerike vegger og innred rommet med en miks av trendy elementer og unike interiørskatter.

November 2016

Farger er hot om dagen. Og vi er ikke lenger så opptatt av å kopiere det stilrene interiøret til naboen. Stadig flere av oss ønsker å skape en personlig stil med fargerike vegger i våre hjem. Vi liker å mikse nytt og gammelt og tør å eksperimentere med interiør i ulike former og teksturer.

Denne måten å innrede et hjem på kalles gjerne eklektisk stil. Stilen gjenspeiler gjerne vår personlighet, historie og interesser. Her finnes det ingen fasit på hva som er rett og galt. Sett for eksempel arvegodset sammen med designelementer, fargerike tekstiler og skatter fra en av reisene dine ute i den store verden. Det handler om å være leken og prøve seg frem til et uttrykk du blir fornøyd med!

Les også: Bland ulike interiørstiler og spenstige farger

Slik får du stilen på 1-2-3

1. Sett opp nye vegger: Med Huntonit veggpanel kan du enkelt og raskt fornye et rom og få et stilfullt og pent resultat. Huntonit finnes i mange farger, og du kan fint kombinere favorittfargene dine for en helt personlig stil. Det kostemalte panelet, Huntonit Terracotta, passer perfekt for deg som liker en feminin, eklektisk stil.

2. Miks og match med både nytt og gammelt interiør. For eksempel kan en moderne lampeskjerm se kul ut på en vintage lampefot, samtidig som en gammel stol fungerer fint sammen med et moderne marmorbord og messingelementer.

3. Husk at friske blomster og grønne planter gir ekstra liv til rommet, og vips så har du en eklektisk stil — en gjennomført og personlig stilblanding med interiør fra ulike trender og epoker.

Se det store utvalget av Huntonit veggpanel her.

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer