BYGGMAgasinet
Huntonit terracotta 1

Huntonit Terracotta passer perfekt til den eklektiske stilen.

Bland ulike interiørstiler og spenstige farger

Gå for den eklektiske stilen neste gang du skal fornye et rom.

August 2016

Vi trenger ikke gå mange år tilbake til da alt skulle være hvitt. Hvite vegger, tak og gulv, med et interiør i samme fargenyanser. Nå ser vi stadig mer farger i de norske hjem. Vi dekorerer med stemningsfulle farger som gir våre hjem både liv og personlighet, og tør å eksperimentere med interiør av ulike teksturer og fasonger.

Eklektisk stil

Det finnes ingen fasit når det kommer til innredning. Mange av oss liker å blande forskjellig interiør, og foretrekker å innrede med gjenstander som gjenspeiler personligheten vår. Dette kalles eklektisk stil. Miks gjerne loppemarkedfunn med designelementer, arvegods, fargerike tekstiler og interiørtrender. Kort sagt, bruk de tingene du liker og sett de sammen til et helhetlig uttrykk.

Les også: Sett farge på tilværelsen

Start med veggene

Et godt utgangspunkt når du skal fornye et rom, er å starte med veggene. Med Huntonit veggpanel kan du velge mellom et stort spekter av ulike ferdigmalte overflater i moderne og spennende farger. Huntonit gir liv til veggene på en helt unik måte og er et perfekt valg når du skal pusse opp hjemme.

Huntonit terracotta 2

Du finner garantert en veggfavoritt som passer til interiøret ditt. Det beste av alt er at veggpanelene fra Huntonit er raske og superenkle å montere. Glem sparkling og maling, finn den overflaten og fargen du liker best, og monter veggplatene på 1-2-3.

Les også: Slik gjør du rommet ditt unikt

Personlig uttrykk

Med nye veggplater på plass på et blunk, kan du bruke resten av tiden på å innrede rommet og leke deg frem til et personlig uttrykk som du selv blir fornøyd med. Og som kronen på verket, spander på deg en bukett friske blomster eller en grønn plante. Det gjør rommet organisk og levende.

Dra innom din nærmeste byggevareforhandler for å se det store utvalget av Huntonit veggpanel. Se også huntonit.no for mer informasjon.

Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer