BYGGMAgasinet

De mest populære veggene

Derfor er disse veggene folkets favoritter.

September 2015

De ferdigtapetserte veggplatene Walls4You eller Huntonit veggpanel er det perfekte valget for deg som ønsker enkle, raske og pene løsninger når ett eller flere av boligens rom skal få nye vegger. Dette er brukervennlige kvalitetsprodukter selv for en amatør, da du hverken trenger håndverkere eller forhåndskunnskap for å kunne sette opp veggplatene.

Populære tapeter

Walls4you metallic snow white 14238 og 14236 metallic black w silver flower entremøbler appalachian gulv
Bildetekst: Metallic Snow White er en av bestselgerne fra Walls4You. Her i kombinasjon med Metallic-black-w-silver-flower.

Med de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, kan du velge fritt i et bredt utvalg av lekre tapeter, uansett hvilken interiørstil du foretrekker. Du kan kombinere farger og mønster akkurat slik du ønsker. Sponplatene har høy kvalitet, og den ferdigpålagte fibertapetet er i topp kvalitet. Tapetutvalget består av mange ulike design fra de tre kolleksjonene TREND, CLASSIC og BASIC. Her kan du velge i ulike farger og mønster, men likevel er det de lyse tapetene nordmenn aller helst velger.

– Vi ser at ensfargede tapeter er kundenes favoritter. Fra kolleksjonen TREND er det de lekre og lyse tapetene Metallic Snow White og Driftwood (drivved) som er to av bestselgerne. Også i kolleksjonen CLASSIC er det de lyse tapetene Plain Off-White og Off-White Pearl kundene foretrekker. I kolleksjonen BASIC er det det lysegrå tapetet Light Textile som er mest etterspurt, sier produktsjef Oddvar Grønnsberg.

Forestia walls4you driftwood
Driftwood (drivved) er en annen bestselger fra Walls4You.

Han er ikke i tvil om hvorfor disse tapetene er kundenes favoritter.

– Dette er lyse, delikate og klassiske farger som passer uansett interiørstil, og som er enkle å matche med andre interiørvalg man gjør i boligen sin, sier han.

Se hele utvalget her.

Les også: Skap din unike drømmestue

Spennende tapetnyheter

I løpet av høsten lanseres syv tapetnyheter fra Walls4You.

– I det nye utvalget vil du finne et diskret tapet med et nydelig metallisk shimmer. Navnet er Metallic deco, og vi har valgt fargene hvit, grå og kobber. Et annet tapet som vi har veldig tro på, er den vi har kalt Crusoe. Denne kan minne om bølgeblikk, og har et flott fargespill av blått, grått og sort. Vi har også valgt å ha med en tapet med en utførelse i tre, derav navnet Rustic Oak. Den kan minne litt om en av våre bestselgere Winebox, men dette nye tapetet er uten tekst. Tapetet gir en veldig lun og god atmosfære. Alle de nevnte tapetene er en del av vår TREND-kolleksjon, sier produktsjefen og fortsetter:

– Vi lanserer også to nye tapeter i CLASSIC-kolleksjonen, White deco og Grey deco. Dette er enkle og rene dekorer som passer perfekt til de som heller ønsker å bruke farger på tilbehøret.

Se tapetnyhetene i bildekarusellen under:

36 4675 Trend Copper Metallic og 4651 Trend White Metallic Forestia Walls4You og Huntonit panelbord i tak.

36 4675 Trend Copper Metallic og 4651 Trend White Metallic Forestia Walls4You

4147 Walls4You Classic White Deco

4150 Walls4You Classic Grey Deco

4651 Trend White Metallic Deco og Huntonit panelbord i tak.

4654 Metallic Trend Grey

Forestia Walls4You 4651 Trend White Metallic og 10462 Rustic Oak

Forestia Walls4You Crusoe Huntonit panelbord i tak

Huntonit Faspanel 6 bord Frost, Huntonit takpanel og Forestia Walls4You Crusoe

Les også: Aldri vært enklere å få nye vegger

Huntonit – populær veggpanel

Huntonit-sortimentet består av en rekke produkter. Her kan man finne sitt favorittpanel enten man liker den franske landstilen eller den mer maskuline og industrielle følelsen. Også her velger kundene først og fremst de lyse veggene.

Skygge hvit nærbilde med b
Skygge Hvit er bestselgeren fra Huntonit. Panelplatene fra Huntonit kommer ferdigmalt i flere ulike farger og med ulike overflater. Huntonit har verdenspatent på metoden for påføring av strukturen som gir den ekte kostemalte overflaten. I tillegg kan du velge rullemalt overflate og panel med struktur.

Huntonit skygge 5 bord kostemalt er bestselgeren hos oss. Den ligger i Basic Wall-kolleksjonen, og gir et originalt og tidløst uttrykk. Vi har sett et skifte fra perleprofil til skyggeprofil, og skygge i hvit er blitt bestselgeren. Skyggeprofilen blir nok sett på som en mer moderne profil, og når det gjelder skygge hvit, er det nok slik at forbrukerne vil ha veggene så «nøytrale» som mulig slik at de kan sette farge med gardiner, puter, lys og andre pynteting i rommet, sier produktsjef Kjell Torland og fortsetter:

– Når det gjelder hvitfarge er det NCS S 0502Y som har vært bestselgeren, men nå forventer vi en dreining mot NCS S 0500N.

I tillegg til skyggeprofil, er faspanel i 6 og 8 bord også populære produkter.

– Dette er enkle og litt nøytrale overflater. Vi har også lansert en slett vegg med microfuge som har slått bra an hos dem som ønsker en så slett vegg som mulig, og som samtidig ønsker god skrufasthet og en solid overflate, sier Torland.

I tillegg til at panelplatene har god kvalitet, og er elegante og stilfulle, anbefales de av Norges Astma- og Allergiforbund.

– Fordi Huntonit-platene sannsynligvis er verdens reneste ferdigmalte interiørplater – som ikke inneholder noen kjemiske tilsetningsstoffer – avgir de heller ingen skadelige gasser. Derfor er Huntonit de eneste interiørplatene som er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund, sier Torland.

Les også: Veggpanel – tidløst og trendy

Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer