1
Skap et vakkert og delikat barnerom på en helg med panelbord fra Huntonit

Slik pusser du opp barnerommet på en helg

De fleste gleder seg til å dekorere barnerommet, men er redd oppussingen krever mye tid og ressurser. Nå kan du gjøre jobben helt selv på bare en dag eller to!

Når kun det beste er bra nok

Vi ønsker det beste for barna våre, og barnerommet er en viktig del av deres liv. Stedet de tilbringer lange dager og netter bør være med på å fremme helse og trivsel, og da spiller både luftkvalitet og utrykk en viktig rolle. Ved å benytte materialer som er anbefalt av Astma- og Allergiforbundet, slik som panelbord fra Huntonit, legger du til rette for god søvnkvalitet, og minsker risikoen for sykdom. Panelbord Rustikk av norsk treverk er regnet som verdens reneste, og har mottatt det prestisjetunge Inneklimamerket. Det betyr at du ikke behøver å bekymre deg for kjemikalier eller giftige avgasser, slik som med maling.

Les også: Et godt inneklima for deg og dine

11
Rustikk panelbord fra Huntonit, med lett trestruktur og i fargen Lillesand

Hjemmekoselig treverk

Rene og estetiske vegger i behagelige farger sørger for en avslappet atmosfære som stimulerer barnets lek og hygge. Med nyheten Panelbord Rustikk fra Huntonit har det aldri vært enklere å totalforvandle barnerommet. Panelbordene kan brukes både på veggene og i taket og kan plasseres enten stående eller liggende. Du kan velge mellom kostemalt eller lett trestruktur i syv delikate farger tilpasset nordisk interiør, slik at du enkelt kan sette ditt eget preg på rommet. Den rustikke strukturen på platene gir et mykt og varmt uttrykk, samtidig som de naturnære fargene lyser opp rommet med et friskt preg.

Ny vegg på en kveld

Mange forbinder oppussing med dyre håndverkere, eller ukesvis med krevende prosjekter som sparkling, pussing og maling. Noen kvier seg i tillegg for å gå til innkjøp av kostbart verktøy, eller fordype seg i komplekse prosesser. Dette ønsket Huntonit å gjøre noe med. Resultatet ble Huntonit panelbord, en enkel og moderne veggløsning som gjør at hvem som helst kan sette opp nye vegger i hjemmet på rekordtid.

Les også: Produktene som sparer deg for mye tid

Når oppussingen blir en lek

Selve monteringen er lekende lett og du trenger knapt verktøy. Finn frem en hammer eller drill og spiker eller skruer, og sett i gang med disse enkle stegene. Resultatet er raskt, proft og stilrent – det er knapt noen som vil tro du har gjort jobben helt på egenhånd!

1. Mål opp og planlegg hvordan du fordeler panelbordene på veggene, slik at første og siste panelbord blir like brede
2. Kutt panelbordene til riktig høyde, husk 10 mm avstand fra gulv og tak
3. Panelbordene monteres enten rett på eksisterende vegg, eller på stenderverk. NB: husk å sikre at underlaget er rett, bruk gjerne vater.
4. Start med første panelbord i et hjørne, og klikk så neste bord inn i sporet fra det forrige.
5. Fest hvert panelbord med spiker eller skruer
6. Ferdig resultat!

Se video og komplett monteringsveiledning her.

Relaterte artikler

Huntonit proff vegg årets trendfarge rosa pidestall 16x9
Huntonit + fler

Årets farger 2022 – her er fargetrendene

Årets farger er lune og varme nyanser som rosa, gult og den nye fargen greige – en blanding av grå og beige. Interiørstylist Annette Nordstrøm tar pulsen på årets fargetrender.

Les mer