Bilde av signe schineller og walls4you

Imponert interiørstylist

– Produktene sparer deg for mye arbeid, sier Signe Schineller.

Interiørstylist Signe Schineller står bak bloggen resignert.no /signeschineller.no, og er kjent fra TV-programmene God morgen Norge, Herlige hjem, Sinnasnekkeren og Boligkrise. Hun holder også inspirerende foredrag og kurs om temaene bolig og interiør. Som interiørstylist tester hun ofte ut ulike produkter, som gjør oppussing av boliger enklere og raskere, og hun har latt seg imponere av Walls2Paint, Walls4You og Huntonit.

– Dette er smarte produkter som sparer deg for mye arbeid, sier Schineller.

Nye vegger på 1-2-3

Med veggplatene Walls2Paint kan du glemme både gipsplater, sparkling, pussing, og grunning. Veggplatene gir slette vegger på en rask og enkel måte – alt de trenger er et par strøk med din favorittfarge.

Bilde av signe schineller
Interiørstylist Signe Schineller. FOTO: Filippa Tredal

– Walls2Paint er et smart produkt for deg som vil få jobben raskt unnagjort og selv bestemme farge på veggen. Dette er et brukervennlig produkt selv for en amatør, men sørg for å ha riktig verktøy, som en skikkelig sag og et vater. Personlig synes jeg det er fint å slippe jobben med å sparkle og pusse når husets rom skal få nye vegger, sier Signe.

Les også: De viktigste fargetrendene

Skru opp tapetet

Like lett som det er å få slette og malingsklare vegger, er det å få tapet opp på veggene. Med de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, kan husets rom fornyes helt uten at du må tenke på utstyr som lim, tapetkniv og tapetsletter. Jobben er gjort. Her er det bare å velge sin favorittapet, og skru opp veggplatene i ønsket rom.

– Walls4You er et produkt som sparer deg for mye arbeid! Her slipper du jobben med å sparkle, pusse og tapetsere, og det er et stort pluss for mange å slippe unna dette støvete og krevende arbeidet, sier Schineller og legger til:

– Tapet er i trendbildet som aldri før. Vi ser mye mønster, både blomster og ornamenter, samt ensfargede tapet, gjerne med svake metalliske effekter. Tapet byr på mange muligheter, gir veggene særpreg, samtidig som tapet kan oppleves som mykere enn malte vegger. I Walls4You-utvalget finner du tidsriktige farger på tapetene som er lette å kombinere med dagens interiør.

Les også: Aldri vært enklere å få nye vegger

Ferdigmalt veggpanel

Med Huntonit veggpanel fornyes husets rom raskt, og resultatet blir tidløst og elegant. Panelplatene kommer ferdigmalt i flere ulike farger og med ulike overflater. Huntonit har verdenspatent på metoden for påføring av strukturen som gir den ekte kostemalte overflaten.

– Huntonit veggpanel er også et smart valg. Produktene er flotte å se på, enkle å montere og sparer deg for mye arbeid under oppussingen. Jeg har selv brukt slike panelplater i flere rom og i hele kjelleren min. Veggpanel egner seg både i stua, gangen, på kjøkkenet og soverommet, sier Schineller og legger til:

– Fordelen med produktene er at de gjør det lett for forbrukeren. Hverdagen er travel og man vil gjerne få unnagjort jobben fort og utnytte plassen. Slike plater gjør det lett å bli ferdig! De monteres på eksiterende vegger eller stenderverk. Det er en jobb man klarer selv – fordi det er lett å gjøre!

Les også: Lekende lett fornyelse

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer
Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie (2) toppbildejustert
Huntonit + fler

Eventyrlige oppussingstips

Halvor og Gustav fra det populære oppussingsprogrammet Eventyrlig Oppussing deler sine beste tips for å lykkes med oppussingen.

Les mer