1
Skap en ny stil i hjemmet med Forestia Walls2Paint og tavlemaling

Organiser hjemmet med smart tavlemaling

Liten plass med store muligheter!

Nye vegger, nytt liv

«Decluttering» har blitt et kjent begrep i norske hjem. Vi ønsker oss mindre kaos og støy, og bytter ut slitte og overfylte hjem i rotete farger med et åpent, stilrent og oversiktlig interiør. Dette er særlig viktig for små leiligheter, og riktige fargevalg kan faktisk være med på å øke romfølelsen betraktelig. Med veggplatene fra Walls2Paint er det lett å få et plettfritt resultat når du maler selv. Du trenger hverken å sparkle eller pusse, og selve monteringen er fort unnagjort.

Annette Nordstrøm er interiørblogger med bloggen www.annettenordstrom.com, men jobber også som stylist, fotograf, designer og skribent. Hun vet godt hva brytningen mellom svarte og hvite vegger kan gjøre for helhetsinntrykket, og forklarer hvorfor denne stilen er så populær.

Annette profil 2
Stylist og interiørblogger Annette Nordstrøm liker kvalitetsmaterialer som ser bra ut og sparer tid

Les også: Hvitt interiør går aldri av moten

Smarte løsninger i minimalistisk stil

– Sort i kombinasjon med hvitt har lenge dominert interiør-trendbildet, og er fortsatt en tydelig tendens i stilfulle hjem. Med utgangspunkt i veggplatene fra Walls2Paint kan du enkelt skape en ung og moderne stue i svart og hvitt. Denne stilen passer godt til leiligheter eller rom med begrenset plass, ettersom fargebrytningen og de rene linjene gjør plassen mer oversiktlig.

Nordstrøm mener møbleringen kan ha mye å si for plassutnyttelsen, uten at det behøver å gå på bekostning av interiøret.
– Har du liten plass kan det for eksempel være lurt med en kombinert seng og sofa. Innred sengen med store pynteputer og et solid sengeteppe på dagtid for en stueløsning. Velg gjerne lette og luftige møbler som er enkle å flytte på, og ikke glem å benytte veggplassen som avlastningsplass til oppbevaring.

Praktisk og dekorativt

Interiørarkitekten har fått øynene opp for tavlemaling, både fordi det er et genialt hjelpemiddel i en hektisk hverdag, men også fordi det gjør seg godt som midtpunkt på en spennende vegg.

6
Rene, slette vegger er lette å dekorere med ditt eget preg

– Til denne stilen kan du gjerne ha en kreativ vegg, utsmykket med bilder i kollasj og med en praktisk stor overflate malt i krittavlemaling. Dette feltet kan benyttes til skrift eller tegning, men om du maler magnetmaling under kan du i tillegg benytte plassen som magnetvegg.
For best resultat, sørg for å benytte vegger med et jevnt underlag, slik som Forestia Walls2Paint. Disse veggplatene har tette skjøter og gir en ren, slett vegg som er perfekt egnet til både maling og tapetsering.

Slik går du frem:

1) Først maler du hele veggen i ønsket farge og lar det tørke helt
2) Deretter setter du på maskeringstape i rektangulær form på den malte veggen
3) Mal med krittavlemaling (eventuelt først magnetmaling) på innsiden av tapen
4) Etter at malingen har tørket kan tapen fjernes og du er klar for å bruke din nye, unike veggtavle

For mer inspirasjon til kreative vegger, les denne; La veggen bli et blikkfang


Relaterte artikler