Diy 1

La veggen bli et blikkfang i rommet

Med veggplatene walls2paint er det superenkelt å få pene og slette vegger å male på. Disse geometriske mønstrene vil garantert imponere!

Er du lei av kjedelige ensfargede vegger hjemme? Mal en helt unik veggdekorasjon i lekne fargenyanser. Når det gjelder motiver, så gir ulike geometriske mønstre et spennende og personlig uttrykk. Geometriske former og mønstre er en stor trend, og skaper enkle og rene blikkfang, enten det er på større veggflater eller som små detaljer i interiøret.

Annette profil 2
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Annette Nordstrøm har 10 års erfaring som stylist og fotograf for en rekke norske og utenlandske magasiner.

Klargjør veggene først

Vil du fornye veggene er sjablonger et enkelt og kreativt alternativ. Før du begynner å leke deg med sjablonger og mønstre, er det viktig at underlaget er glatt og jevnt. Veggplatene walls2paint er perfekt å bruke hvis du har strietapet eller en ujevn, gammel vegg.

– Når du bruker walls2paint får du raskt på plass vegger med en helt ren og hvit overflate. Disse veggene er grunnet og klare for et par malingsstrøk. Det er lekende lett å få et jevnt malingsresultat når du bruker walls2paint som grunnlag, forklarer interiørekspert, Annette Nordstrøm.

Les også: Mal et spennende uttrykk på veggen

Diy 3

Genialt å klikke opp veggen

Annette Nordstrøm er både interiørblogger med bloggen www.annettenordstrom.com, stylist, fotograf, designer og skribent. Hun mener at hvite veggplater er midt i blinken når du skal male noe kreativt på veggene.

– Walls2paint er veldig enkle å montere da veggplatene er basert på et genialt klikksystem. Du fester platene med bare noen få skruer i kanten på hver plate. De er tilpasset vanlig reisverk og høydemål, og er også lette å kappe for å justeres til ulike høyder.

Geometriske former og mønstre er en stor trend, og skaper enkle og rene blikkfang.

Trendy og geometrisk

Det har blitt veldig trendy å bruke ulike geometriske mønstre i interiøret, så hvorfor ikke prøve det på veggene også?

– I det siste har flere geometriske mønstre vært tydelig representert i det litt stramme og minimalistiske interiøret. Hexagon-formen er en av de mest populære nye formene og er flott å kombinere i bruk med flere ulike farger. Vi ser også formen igjen i møbler og pyntegjenstander, sier Nordstrøm.

Les også: Få en rocka og herskapelig stil med kalkmaling

Diy5
KREATIVT OG LEKENT: Lag ditt personlige motiv med sjablonger og mal rett på veggen.

Lek deg og vær kreativ!

Det finnes ingen fasit på hvilke farger som bør brukes sammen i et mønster på veggen, men ifølge interiørbloggeren er det viktig å huske på et par ting før du starter.

– Hvis du vil ha et mønster med flere ulike farger er det smart å male fargeprøver først. Det er veldig fint å skape litt kontrast i et mønsterspill, så ikke vær redd for å utfordre fargene. Velg først ut tre grunnfarger og deretter lek deg og vær kreativ med flere sterkere farger.

Gå innom din nærmeste byggevareforhandler eller få mer informasjon om veggplatene walls2paint her.

Slik maler du et mønster på veggen:

1. Bruk en sjablong som du enkelt fester på veggen med en dobbeltsidig tape. Deretter taper du rundt sjablongen.

2. Flytt sjablongen videre til neste felt på veggen og gjenta prosessen.

3. Deretter er veggen klar for maling. Mal gjerne to strøk på mønstrene før du fjerner tapen.


Relaterte artikler