Stue med walls4you4

Fikk ny stue på 1-2-3

Fra mørkt til lyst og moderne på kun få dager.

Elisabeth Samuelsen Grønsberg og familien har pusset opp huset sitt på Elverum, og da stua og gangen skulle fornyes, falt valget på de ferdigtapetserte veggplatene Walls4You fra Forestia.

– Valget falt på Walls4You fordi vi likte designet, og fordi arbeidet kunne gjøres kjapt, uten at vi måtte gjøre masse grunnarbeid. Veggplatene var enkle å sette opp, noe som gjorde arbeidet effektivt og ga fortgang i oppussingen, sier Elisabeth.

Med Walls4You, kunne Elisabeth og familien fornye husets rom helt uten å tenke på utstyr som lim, tapetkniv og tapetsletter. Jobben var gjort. Alt de måtte gjøre var å velge sitt favorittapet i et bredt utvalg av lekre tapeter, og sette opp veggplatene i ønsket rom.

– I stua valgte vi et lysstripete tapet, og i gangen gikk vi for et grått tapet. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Veggene er pene å se på, ga rommet et helt nytt utseende og er enkle å holde rene. Vi får også ofte kommentarer fra gjester på hvor fint de synes det er. Det er veldig hyggelig. Vi vurderer nå også å pusse opp soverommet med Walls4You, sier Elisabeth, som allerede har anbefalt venner og kjente å bruke Walls4You når husets vegger skal få et nytt og oppdatert utseende.

– Valget falt på Walls4You fordi vi likte designet, og fordi arbeidet kunne gjøres kjapt, uten at vi måtte gjøre masse grunnarbeid.

Se hvor flott det ble i bildekarusellen under:

Nytt tenåringsrom på én dag

En annen Walls4You-kunde, som har funnet ut at monteringen av de ferdigtapetserte platene er enkel og rask, er Finn Arne Bjørnstad. Da han skulle pusse opp soverommet til sin 17 år gamle datter, falt valget på Walls4You.

– Da det gamle fururommet skulle fornyes var Walls4You et raskt og greit alternativ. Valget falt på en kombinasjon av Metallic black with silver flower og Metallic Snow white, sier han.

17- åringen er svært fornøyd, og nå planlegger Bjørnstad å sette opp Walls4You i enda et rom.

– Vi har et gjesterom som trenger fornyelse, så her kommer jeg også til å velge Walls4You, sier han.

Finn ut mer om Walls4You her.

Les også: Skap din unike drømmestue

Stilfulle vegger med Huntonit

Da Irene Wanderås og familien skulle rive hele den gamle stua, for å lage et nytt og morderne rom med stue og kjøkken, trengte de smarte løsninger for oppussingen. Valget falt på Huntonit veggplater med hvitmalt panel, og på den måten fikk de både enkle og stilfulle vegger.

– Vi rev ned den gamle stuedelen, helt inntil bjørkeveden, og la alt på nytt. Slik fikk vi både ny stue og nytt kjøkken, sier Wanderås fornøyd.

Se hvor flott det ble i bildekarusellen under:

Fokus på allergivennlighet

I likhet med mange andre norske foreldre er Wanderås opptatt av et godt og sunt inneklima for sine barn. Derfor valgte familien allergivennlige Huntonit veggplater da stua og kjøkkenet skulle få helt nye vegger.

– Vi valgte å bruke Huntonit fordi vi har barn med allergi, og akkurat disse veggplatene er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, forklarer Wanderås.

Familien fikk håndverkere til å gjøre selve monteringsjobben, men i løpet av oppussingen la Wanderås merke til at veggplatene var veldig praktiske og enkle i bruk. Derfor vil hun gjerne sette opp Huntonit veggplater på egenhånd neste gang.

– Vi ble veldig fornøyde med resultatet. Produktene ble lagt av håndverkere, og de virket veldig enkle å montere. Jeg tror absolutt jeg skulle ha klart å gjøre det selv også, avslutter hun.

Les også: Lekende lett fornyelse med Huntonit

Finn ut mer om Huntonit her.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer
Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie (2) toppbildejustert
Huntonit + fler

Eventyrlige oppussingstips

Halvor og Gustav fra det populære oppussingsprogrammet Eventyrlig Oppussing deler sine beste tips for å lykkes med oppussingen.

Les mer