65
FLOTTE OMGIVELSER: Med veggplatene Huntonit Cottage Wall Saw Cut skaper du lyse og flotte rammer for hyggelige sammenkomster med venner og familie.

Dekk opp til fest i spisestua

Få et rom for alle festlige anledninger med veggplater fra Huntonit.

Det blir ekstra hyggelig å invitere gjester til festmiddag hvis spisestua er et innbydende og trivelig rom å oppholde seg i. I tillegg spiller dekoreringen av spisebordet en sentral rolle. Finn frem favorittserviset og pynt med blomster, kvister og andre fargerike elementer fra naturen.

Frisk opp spisestua!

Synes du spisestua trenger et lite løft? Det trenger ikke å koste skjorta å fornye veggene hjemme. Det er både fort gjort og superenkelt å gjøre rommet lekkert med veggplater fra Huntonit.

– Veggplater fra Huntonit er et solid godt materiale laget i henhold til dagens byggestandard og med slitesterke overflater. I tillegg er platene raske å montere med et smart klikksystem, forklarer interiørbloggerne, Annette og Christian Thorsbye.

Annette og christian2
ERFARENT EKTEPAR: Annette og Christian Thorsbye har 10 års erfaring som stylister og fotografer, for både norske og utenlandske magasiner.

Ekteparet har stor forkjærlighet for deres liv på småbruket i Vestby , og er både interiørbloggere med bloggen annettechristian.com, stylister, fotografer, designere og skribenter.

Få en personlig stil

Huntonit-sortimentet har et stort utvalg av ulike farger og teksturer. Mange av veggplatene kan kombineres slik at man lettere kan skape sin egen personlige stil.

– Veggplater fra Huntonit finnes i flere ulike teksturer og farger. Her finner man garantert noe som faller i en personlige stil og smak. I tillegg følger Huntonit de siste interiørtrendene, og er på pulsen i forhold til det siste innen farge og tekstur.

Huntonit finnes i seriene Basic Wall, Texture Wall, Designvegg og Panelbord.

Perfekt til skandinavisk interiør

Thorsbye trekker spesielt frem veggplatene, Huntonit Sawcut Cottage, som passer supert på veggene i spisestua.

– Det vi synes er spesielt med Huntonit Cottage Wall Saw Cut er at platene får en helt egen dybde med de utfreste sporene. Og det at sagsporene er i naturlig tre, og ikke malt, skaper en naturnær følelse i tråd med det skandinaviske interiøret.

Les også: Bland ulike interiørstiler og spenstige farger

69
HERLIG DEKOR: Små glassvaser i ulike former med snittblomster er et herlig dekor til festbordet.

Dekk et lekkert festbord

Med nye vegger på plass gjenstår det bare å invitere venner og familie. Før gjestene kommer bør du sette av god tid for å gjøre spisestua klar for fest, og festbordet er et viktig samlingspunkt.

– Det å dekke et trivelig festbord er en koselig innledning før et hyggelig lag. Festbordet er et sosialt samlingspunkt og da er det hyggelig å dekorere litt ekstra for anledningen. Pynter du for eksempel med en duk, markerer du et skille fra hverdagsdekking til fest.

Les også: Sett farge på tilværelsen

Blomster i små vaser

Det finnes mange måter å pynte spisestua og dekorere et bord på. Uansett stil så vil blomster alltid skape en hyggelig stemning rundt bordet. Ekteparet Thorsbye deler gjerne sine personlige stylingtips for det ultimate festbordet:

– Bruk små glassvaser i ulike former med snittblomster, som er et herlig dekor til festbordet. Med mange små vaser får man spredt blomstene utover et større område på bordet. Da blir heller ikke blomsterdekoren for høy slik at alle gjester får øyekontakt over dekoren.

Finn ut mer om Huntonit her.

Relaterte artikler

Huntonit proff vegg årets trendfarge rosa pidestall 16x9
Huntonit + fler

Årets farger 2022 – her er fargetrendene

Årets farger er lune og varme nyanser som rosa, gult og den nye fargen greige – en blanding av grå og beige. Interiørstylist Annette Nordstrøm tar pulsen på årets fargetrender.

Les mer