Huntonit perle brilliantvit venstrevegg   forestia walls2paint med jotun matrix bakvegg h

Skap din unike drømmestue

Slik får du det fint hjemme på rekordtid.

Har du lyst på forandring hjemme, men er lei av tidkrevende pussing, sparkling og grunning? Oppussing kan være lekende lett hvis du tenker smart.
Med ferdige veggplater får du gjort oppussingsjobben raskt og enkelt. Du kan velge om du vil bruke veggplater klargjort for maling, Walls2Paint, eller ferdig tapetserte veggplater, Walls4You.

Ny stue på én helg

Montering av veggplatene krever hverken håndverkere eller forhåndskunnskap. Planlegger du godt, kan boligens rom bli nye og tidsriktige i løpet av en helg.

– Walls2Paint er en ferdigbehandlet sponplate som leveres klar for maling eller tapetsering. Platene monterer du raskt og enkelt, og deretter setter du ditt preg på veggen ved å male i ønsket farge. Dette er et genialt produkt for deg som ikke er glad i å sparkle eller pusse, og du sparer i tillegg masse tid. Samtidig får du et bedre arbeidsmiljø fordi du slipper alt pussestøvet dette medfører, sier produktsjef for Walls2Paint i Forestia, Oddvar Grønsberg.

Walls2Paint finnes i lengdene 2,39m og 2,60m. Bredden er standard 60cm og tykkelsen er 12mm.

Walls2Paint finner du hos byggevareforhandlere over hele landet.

– Et genialt produkt for deg som ikke er glad i å sparkle eller pusse.

Les også: Aldri vært enklere å få nye vegger

Trendy tapet

Hvorfor ikke kombinere en tapetsert vegg med ensfargede vegg? Walls2Paint og Walls4You lar seg enkelt mikse sammen slik at du får din personlige og unike stil hjemme. Ifølge interiørstylist, Signe Schineller, er tapet i trendbildet som aldri før. Hun har bred interiørerfaring og står bak bloggen resignert.no, samt er kjent fra TV-programmene God morgen Norge, Herlige hjem, Sinnasnekkeren og Boligkrise.

Bilde av signe schineller
Interiørstylist Signe Schineller. FOTO: Filippa Tredal

– Vi ser mye mønster, både blomster og ornamenter, samt ensfargede tapet, gjerne med svake metalliske effekter. Tapet byr på mange muligheter, gir veggene særpreg, samtidig som tapet kan oppleves som mykere enn malte vegger.

Tapet kan brukes i alle rom, men skal du bruke tapet bør den kle rommet.

– Du kan fint mikse og matche ensfarget og mønstrete tapet om du vil, og det passer uansett hvilken stil du har. Mønstret tapet kan brukes i alle rom, men et ruvende mønster på alle vegger i alle rom anbefales ikke. Det kan virke dominerende og masete, selv om noen kan like det også. Jeg anbefaler uansett å lage en gjennomgående plan FØR du går i gang. Stripete tapet passer fint til en maritim, stram og konservativ stil, men stripete tapet passer også inn i andre stilretninger. Striper er et mønster uten at det egentlig er det, så her kan du eksperimentere!

– Tapet byr på mange muligheter og gir veggene særpreg.

– Ensfarget tapet er et trygt valg. I Walls4You-utvalget finner du tidsriktige farger på tapetene som er lette å kombinere med dagens interiør. Med ensfargede vegger kan du trygt tilføre spennende detaljer i interiøret.
Walls4You kommer i 40 ulike dekorer i tre kolleksjoner: trend, classic og basic. Det er mange ulike kombinasjonsmuligheter mellom mønstertapet og ensfarget tapet.

Les også: Lekende lett fornyelse med Huntonit

Fargevalg

Når det gjelder fargevalg på veggplatene mener interiørstylisten at gråtoner er klassikere, og dypere toner gir en god atmosfære. I tillegg ses stadig oftere grønne og blå farger med mye grått i, i ulike valører, i moderne interiør.

– Flere av de store malingsleverandørene har sine farge- og trendteorier. Her kan man la seg inspirere. Mørkere gråtoner og dype farger opp mot transparente pasteller er i vinden. Mørke farger kan virkelig fremheve interiøret! Sier interiørstylist, Signe Schineller.

– Skal du velge farger til boligen er dette mitt råd: Stol på deg selv. Vær tro mot DIN stil, og det som PASSER for deg og din familie. Farger påvirker oss mer enn vi tror, påpeker hun.

Finn ut mer om Walls2Paint her.

Finn ut mer om Walls4You her.

Sjekk ut www.forestia.no for mer informasjon.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer