BYGGMAgasinet
Håndverker huntonit

– Vi er veldig fornøyde med Huntonit

Slik får du en raskt ferdigstilt jobb, ifølge håndverkerne.

Mai 2016

Huntonit tak- og veggpanel sparer deg for masse tid fordi de er enkle å sette opp, og resultatet blir klassisk og pent. Huntonit veggpanel er den perfekte løsningen for nybygg eller når dine kunder skal fornye ett eller flere rom.

Panelplatene kommer ferdigmalt i flere ulike farger og overflater. Du kan velge mellom Basic Wall, Texture Wall, Designvegg og Panelbord.

Raskt ferdigstilt jobb

Rune W Andersen hos Harald W Andersen & Sønn AS er strålende fornøyd med bruk av Huntonit.

– Å bruke Huntonit er kostnadsbesparende, og du får en raskt ferdigstilt jobb. Produktene har god kvalitet, og det er et stort spekter med produkter å velge mellom.

– Vi er godt fornøyd med ferdig resultat. Det er et renslig, raskt og greit produkt, sier Andersen fornøyd og legger til.

– Vi bruker mest ferdigmalte veggplater, gjerne kostemalte veggplater i eneboliger og oppgraderte leiligheter, og den rimeligste typen rullemalte plater i utleieprosjekter, sier Andersen.

Byggma 0216 flattened ii
Huntonit Wood Lasert Frappe passert perfekt med industriell stilmiks med sorte elementer.

Veldig enkelt å montere

Huntonit veggpanel er veldig enkelt å montere, og er godt tilpasset hjørner.

– Huntonit er veldig enkelt å montere, og monteres direkte på bindingsverk. Det er også ferdig utvendig malt hjørnelist, og farget fugemasse til innvendige hørner, forklarer Andersen.

Les også: Sett opp vegger på 1-2-3

Brukes overalt

Andersen forteller at Huntonit veggpanel er veldig anvendelig, og brukes overalt i boligen.

– På en del prosjekter benyttes disse platene på alle veggflater, bortsett fra våtrom hvor det kun benyttes i tak. Noen eneboliger har også en kombinasjon mellom ferdigmalte plater og vegger som behandles av maler.

Fornøyde kunder

Vidar Smeland hos Smeland Byggservice har også brukt Huntonit i mange av sine prosjekter. Han kan absolutt anbefale Huntonit til andre som ønsker å få glade og fornøyde kunder.

– Med Huntonit blir det et veldig bra sluttprodukt, og vi får en fornøyd kunde, sier Smeland.

Les også: Alltid perfekt resultat

Økonomisk og miljøvennlig

I tillegg til at Huntonit er raskt å montere, er det også et økonomisk og miljøvennlig produkt.

– Vi er veldig fornøyde med Huntonit. Det er både økonomisk fordelaktig og et miljøvennlig produkt. Det er også et bra utvalg og pent utseende, avslutter Smeland.

Les også disse sakene

Uldal skyvedør lq 2

Nyhet! Nå leverer Uldal også skyvedører

Uldals nye skyvedører er en åpenbaring for deg som har utålmodige kunder. – Vi kan levere de nye skyvedørene i samme raske tempo som vi leverer vinduene våre; ned mot fjorten dager, bekrefter produktsjefen i Uldal. Les mer

Last ned

Valg av vindu – viktigere enn kunden tror

Vinduene er husets øyne, og bidrar til å gi særpreg til et ferdig bygg. I tillegg skal de vare i mange år, og helst være enkle å installere. – Jeg har brukt Uldal vinduer i 25 år, og opplever at kvaliteten og servicenivået deres er i særklasse, sier byggmester Øystein Bøen. Les mer