Montering 4

6 grunner til at proffene velger ferdigmalte veggplater fra Huntonit

Mens du sparer tid, får kunden et stort utvalg veggplater å velge mellom.

– Vi får mange positive tilbakemeldinger fra bransjen om våre ferdigmalte veggplater. Ofte fra byggmestere som er fornøyde med at de kan kutte malermesteren i kalkylen, sier Kjell Torland, produktsjef i Huntonit. Dette er én av grunnene til at ferdigmalte veggplater fra Huntonit har truffet en nerve i det profesjonelle markedet. Men det finnes mange flere.

Huntonit montering
Kort vei til resultat: Den største fordelen med ferdigmalte veggplater er at veggene er ferdige umiddelbart etter montering.

6 grunner til at proffene velger ferdigmalte veggplater

1. Tidsbesparende montering

Veggplatene fra Huntonit kan monteres direkte på stender eller eksisterende vegg, og krever ikke kubbing. Monteringen er en énmannsjobb som går raskt. Not- og fjærmekanismen sørger for at skjøten blir pen og usynlig. I tillegg slipper du sparkling og pussing etter monteringen.

2. Færre leverandører – mindre koordinering

Jo færre kokker, jo mindre søl. Veggplatene fra Huntonit er ferdigmalte med hele fem lag (3 lag grunning 1 lag malingsstrøk med farge og 1 lag vernelakk). Det betyr at du slipper koordineringsjobben med å vente på malermesteren. Dette gir deg større kontroll over prosjektet, noe som senker kostnadene og øker effektiviteten.

Montering tak7 (2)
Allsidig: Panelbord fra Huntonit kan også brukes i tak.

3. Kvalitet til en fornuftig pris

– Huntonit har produsert naturlige trefiberplater av høy kvalitet i over 60 år. Vi bruker kun reint, norsk trevirke i platene våre, og det er en oppskrift som fungerer godt i norske hjem, sier produktsjefen.

Veggplatene er skrufaste og solide, og Huntonit møter alle offentlige krav. Alle som jobber med offentlige anbud, vet at det er viktig å kunne dokumentere at man bruker bærekraftige og offentlig godkjente materialer. Veggplatene fra Huntonit har Dansk Inneklimamerke, EPD, M1 og TG (Teknisk Godkjenning SINTEF).

Vi bruker kun reint, norsk trevirke i platene våre. Det er en oppskrift som fungerer godt i norske hjem
Kjell Torland

4. Allsidige veggplater som tåler fukt

Selv om veggplatene gir ferdig resultat umiddelbart etter montering, har ikke kunden låst seg til én farge resten av livet. Veggplatene kan enkelt males over senere – et argument mange kunder er lydhøre for. Huntonits veggplater tåler fukt godt. Platene kan benyttes på våtromsvegger og tak (ikke i våtsonen). I baderomstak gir Huntonit 20 års garanti under forutsetning av at rommet er fornuftig ventilert og har takhøyde på min. 240cm

Det er også verdt å merke seg at panelbord fra Huntonit kan brukes i tak.

Bad1
Klimaklasse 2: Huntonits ferdigmalte veggplater tåler fukt godt, kan med fordel benyttes på bad utenfor våtsone.

5. Stort utvalg for kunden

– For en byggmester er det viktig å lytte til kunden. De har ofte sterke meninger om hva slags vegger de vil ha, og derfor har vi et bredt sortiment som møter selv de mest kresne kunders ønsker, sier Torland.

Huntonits veggplater kommer i ulike farger, overflater, strukturer og mønster. Det er enkelt å finne vegger som passer til alt fra en typisk skandinavisk stil til et mer rustikk uttrykk. I tillegg har Huntonit Designvegg bildedekor hvor kunden f.eks kan invitere verdenskartet eller bjørkeskogen inn i stua.

For en byggmester er det viktig å lytte til kunden. Vi har et bredt sortiment som møter selv de mest kresne kunders ønsker
Kjell Torland

Huntonit har også takplater og helt glatte vegger. De glatte veggene heter Huntonit Proff Vegg, og er ikke ferdigmalte. De er likevel førstevalg for mange byggmestere, ettersom de er markedets raskeste vei til helt glatte vegger – uten pussing og sparkling. Fellesnevneren for alle disse platene er Huntonit-kjernen som er et gjennomtestet, norsk kvalitetsprodukt.

Gang3
Personlig stil: Profilerte veggplater gir huset en personlig stil. Sortimentet fra Huntonit tilfredsstiller selv de mest kresne kunders ønsker.

Trapp9

6. Norsk, kortreist og miljøvennlig

Norske forbrukere er miljøbevisste, og Huntonit platene er de eneste veggplatene på markedet som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Veggplatene produseres i Vennesla av norsk, bærekraftig skog og de er et rent naturprodukt uten tilsatte limstoffer eller giftige kjemikalier.

Relaterte artikler