BYGGMAgasinet

Velg ferdigtapetserte vegger neste gang

– Enkelt og greit å montere, sier håndverker. Få 3 geniale tips.

Mai 2016

Neste gang du får et tapetprosjekt så slipper du å tenke på lim, tapetkniv og tapetsletter. De ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, skrur du rett opp på veggen, så er jobben gjort!

Velg lekre tapeter

Walls4You finnes i et bredt utvalg av stilfulle design, både ensfarget og med trendy mønstre. Det finnes over 50 ulike varianter i tre kolleksjoner: Trend, Classic og Basic. Her finner du noe for enhver smak, uansett hvilken interiørstil kunden vil ha. Farger og mønster kan kombineres akkurat slik man ønsker, og veggplatene kan settes opp hvor som helst i boligen.

Alfred med 40691 helformat

– Vi har brukt de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, i nesten alle våre prosjekter. Walls4You har blitt benyttet mye både i stue, soverom og gang, forklarer Ove Olasveen hos Mesterhus – Vardåsen Bygg AS.

– Jeg har også selv brukt Walls4You på mitt eget kontor. Veggplatene holder seg veldig bra og ser fine ut.

Les også: Skru tapetet opp på veggen

Smart låseprofil = flott resultat

De ferdigtapetserte veggplatene Walls4You monteres rett på eksisterende vegg så lenge veggen er avrettet, enten den er slett, har panel eller en annen type struktur.

– Walls4You er et veldig fint produkt, som er enkelt og greit å montere. Vi er veldig fornøyde med dem, ellers hadde vi ikke brukt veggplatene så mye som vi gjør.

Med Walls4You får du garantert et flott sluttresultat fordi en smart låseprofil gjør at skjøtene blir lite synlige. Veggplatene har også god skrufasthet, noe som gjør at de både er enkle å montere og feste ting på.

– Vi har kun fått positive tilbakemeldinger fra våre kunder på sluttproduktet og resultatet.

– Jeg har også selv brukt Walls4You på mitt eget kontor. Veggplatene holder seg veldig bra og ser fine ut.

Bare fantasien setter grenser

Hos Mesterhus – Vardåsen Bygg AS er Walls4You etterspurt og flittig brukt av håndverkerne. Olasveen ser at det er noen tapetdesign som er spesielt populære blant folk.

– De hvite fargenyansene går igjen og er de mest populære. Gjerne kombinert med en stripete tapetvegg, enten blått/hvitt eller grått/hvitt fra Walls4You Classic-kolleksjonen.

– Du kan kombinere ulike Walls4You-tapeter akkurat slik du selv ønsker. Det er bare fantasien som setter grenser, avslutter Olasveen.

Walls4you concrete (2)
MANGE MULIGHETER: De ferdigtapetserte veggplatene Walls4You kan kombineres med mange ulike stiler og interiør. På bildet: Walls4You plain dark concrete.

3 geniale tips

1. Walls4You skal lagres innendørs og akklimatiseres i emballasjen til romtemperatur, og platene må monteres umiddelbart etter at emballasjen er åpnet.

2. Tapetplatene må håndteres forsiktig, slik at overflaten og profilkanten ikke skades. Bruk rene hansker.

3. Gjør ferdig muring og pussing før monteringen av Walls4You.

Sjekk ut www.forestia.no for mer informasjon. Walls4You finner du hos byggevareforhandlere over hele landet.

Les også disse sakene

Uldal skyvedør lq 2

Nyhet! Nå leverer Uldal også skyvedører

Uldals nye skyvedører er en åpenbaring for deg som har utålmodige kunder. – Vi kan levere de nye skyvedørene i samme raske tempo som vi leverer vinduene våre; ned mot fjorten dager, bekrefter produktsjefen i Uldal. Les mer

Last ned

Valg av vindu – viktigere enn kunden tror

Vinduene er husets øyne, og bidrar til å gi særpreg til et ferdig bygg. I tillegg skal de vare i mange år, og helst være enkle å installere. – Jeg har brukt Uldal vinduer i 25 år, og opplever at kvaliteten og servicenivået deres er i særklasse, sier byggmester Øystein Bøen. Les mer