Treco rekkehus toppbilde
Da Treco AS skulle velge leverandør til rekkehuset i Grønbergssvingen, valgte de Byggma som totalleverandør.

Derfor anbefaler entreprenørfirma Treco Byggma som totalleverandør

Da Treco skulle bygge rekkehus i Grønbergssvingen 48, valgte de å bruke Byggma som totalleverandør på prosjektet. – God kontakt og tett oppfølging var avgjørende, forteller daglig leder Ove Øien.

Ove Øien er daglig leder i entreprenørfirma Treco AS, hvor han har mange års erfaring fra byggebransjen. Treco holder til i Trondheim og jobber med regulering av tomteområder, utbygging av hus og hyttefelt, samt renovering av gamle bygg.

Gode erfaringer gjorde det naturlig å ta i bruk flere produkter fra Byggma

Over flere år har Treco jobbet tett med salgsteamet hos Byggma. Dette har gitt gode erfaringer når det kommer til support og produktportefølje.

- Derfor føltes det naturlig å prøve ut flere av Byggma sine produkter enn standardproduktene som gulv og veggspon, som vi allerede har benyttet oss av i mange år. Jeg kan virkelig anbefale Byggma til andre i samme bransje, deler Ove Øien.

Etter mange års god erfaring med Byggma føltes det naturlig å prøve ut enda flere av deres produkter.
Ove Øien

Treco rekkehus ute
Rekkehuset i Grønnebergssvingen ligger fint til.

Én leverandør – mer sømløst

Da Treco AS skulle bygge rekkehus i Grønbergssvingen ønsket de én leverandør med et stort produktspekter med komplett tilbehør. – Med Byggma fikk vi både det og enklere og samlede leveranser slik at arbeidet gikk mer sømløst. I tillegg fikk vi én selger å forholde oss til, slik at vi ble godt fulgt opp og godt ivaretatt, deler Ove.

Generelt vil jeg si at Byggma har forutsigbare leveranser, godt emballerte varer uten skader og en upåklagelig oppfølging.
Ove Øien

Treco rekkehus stue
God kvalitet gir flotte resultater.

Treco rekkehus lite bad
Smartpanel Wetwall har et godt utvalg i både overflater og mønster.
 

Stort produktspekter

Da materialer skulle velges til rekkehus-prosjektet var kvalitet og utvalg det viktigste, samt sømløse leveranser og godt innpakkede varer.

- Vi har tidligere brukt blant annet fuktbestandig gulvspon og taktro-plater fra Byggma i våre prosjekter. For å trekke frem noen av fordelene ved produktene vi valgte til rekkehuset, vil jeg nevne at Smartpanel Wetwall har et stort utvalg i både overflater og mønster, forteller Ove.

- Smartpanel Trend gir, i tillegg til å være lette å montere, gode muligheter til å bestille egne fargevalg. Platene leveres emballert på en pall, ikke pakket to og to i plast.

Walls4you er ferdigtapetserte veggplater med klikklås, som gjør det enkelt å montere sammen uavhengig av tapetmønster. Tak-ess har en super kvalitet på overflaten, er lette å montere og ingen feilproduserte plater, fortsetter Øien.

Treco rekkehus soverom
Hos Byggma får du et stort utvalg produkter med enkle monteringsanvisninger.

I dette prosjektet gikk vi for Smartpanel Wetwall, Smartpanel Trend, Walls4You og Tak-ess. Og det har vi ikke angret på et sekund.
Ove Øien

Kort vei fra fabrikk til byggeplass

Flere fordeler som Øien trekker frem i sitt valg av Byggma som totalleverandør, er at produktene de valgte er produsert i Norge og har kort vei fra fabrikk til deres produksjon. – I tillegg kommer produktene med bra monteringsanvisninger, platene er enkle å montere sammen og har en utrolig fin finnish, deler han videre.

Treco rekkehus bad
Gode materialer og godt utvalg gir gode resultater.

Byggma – Norges ledende leverandør av byggevarer

Byggma er en komplett leverandør og en av Norges ledende leverandører av byggevarer med fokus på innovasjon og bærekraftige råvarer. Byggmas mål er å utvikle og levere på dette med fornybare råvarer og unik kompetanse.

Ove Øien nevner avslutningsvis; – Byggma har et stort produktspekter som det lønner seg å bli kjent med slik at man kan få med mest mulig varer på en leveranse. Bra for oss som selskap, og bra for miljøet.

Flere produktfordeler med valgte produkter:

Smartpanel Wetwall: Våtromsplater med integrert membran som er svært tidsbesparende.
Smartpanel Trend: Ferdigmalte, slette veggplater som er enkle å montere.
Walls4you: Ferdigtapetserte veggplater med enkel og rask montering via klikklås.
Tak-ess: Folierte takplater som er profilert på alle 4 sider med not/fjær og v-fuge.

En annen fordel jeg vil nevne spesielt er at Byggma også har mange gode og effektive alternativer som kan benyttes i stedet for gips.
Ove Øien

Her kan du hvordan du får slette vegger helt uten gips og sparkel.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer