BYGGMAgasinet

Det går raskt å montere veggplater fra Walls2Paint

Slette vegger på 1-2-3 med Walls2Paint

Lei av å sparkle og slipe? Med veggplatene Walls2Paint slipper du det tidkrevende forarbeidet.

Mai 2019

Å gå i gang med et nytt vegg-prosjekt betyr gjerne flere runder med sparkling og sliping; et tidkrevende pirkearbeid som mange helst skulle ha vært foruten. Med veggplatene Walls2Paint klikker du raskt sammen en ny vegg som er klar til å males umiddelbart etter montering.

Maling og tapetsering

–Etter montering har du den profesjonelle finishen du er vant til uten at du må gjøre grunnarbeidet selv. Veggplatene males raskt med akrylmaling i ønsket farge. For et optimalt resultat kan du pusse litt på skjøtene før du maler et siste strøk, tipser Christian Sørlie, produktsjef i Forestia.
Ønsker kunden tapetserte vegger, kan Walls2Paint også tapetseres umiddelbart etter montering.

Jevnt resultat i høyden

Walls2Paint leveres i høyder fra 239 – 300 centimeter, og er derfor godt egnet der det er litt ekstra høyde under taket. Har du allerede forsøkt å sparkle på tre meters høyde vet du hvor utfordrende det kan være, så disse veggplatene sikrer et jevnt resultat selv der det er krevende å komme til.

Solide materialer

–Walls2Paint har en veldig god skrufasthet og er et solid produkt som tåler vekten av alt man trenger i et hjem, som for eksempel kjøkkenoverskap, sier produktsjefen. Så selv om dette er en rask måte å sette opp vegger på, så går det ikke på kompromiss med kvaliteten. Veggplatene er beregnet for tørre rom, og etter innkjøp anbefales det å la platene akklimatiseres i det rommet platene skal monteres i.

Kostnadseffektivt

I tillegg til at Walls2Paint er svært enkle i bruk, så er veggplatene kostnadsbesparende for ditt prosjekt. –Vi har regnet oss frem til at disse materialene gir 30% tid- og kostnadsbesparelse ettersom de er raske å montere, og man sparer seg for mange andre arbeidsoperasjoner, sier Sørlie. Så her er det altså en Kindereggeffekt: raskt, rimelig og pent.

Les også disse sakene

Uldal skyvedør lq 2

Nyhet! Nå leverer Uldal også skyvedører

Uldals nye skyvedører er en åpenbaring for deg som har utålmodige kunder. – Vi kan levere de nye skyvedørene i samme raske tempo som vi leverer vinduene våre; ned mot fjorten dager, bekrefter produktsjefen i Uldal. Les mer

Last ned

Valg av vindu – viktigere enn kunden tror

Vinduene er husets øyne, og bidrar til å gi særpreg til et ferdig bygg. I tillegg skal de vare i mange år, og helst være enkle å installere. – Jeg har brukt Uldal vinduer i 25 år, og opplever at kvaliteten og servicenivået deres er i særklasse, sier byggmester Øystein Bøen. Les mer