BYGGMAgasinet
Christian med forestia proffgulv2

Produktsjef i Forestia med de nye Proffgulv-platene

Nye, smarte gulvplater gjør jobben enklere

Nytt proffgulv: Lettere vekt, samme høye kvalitet og en ny klikkprofil som gjør monteringen enklere.

September 2018

Lanseres som en verdensnyhet

- Vi har i en årrekke forsket på og testet løsninger for en gulvsponplate til et gulv med enkel montering, og er glade for at vi nå endelig har funnet den optimale løsningen i vårt nye proffgulv, sier produktsjef i Forestia, Christian Sørlie.

Forestia Proffgulv leveres i både standard P6 og ekstra P5-kvalitet. Langsiden har Välinges lisensierte klikkteknikk 2G som vinkles nedover, mens platens kortside er lik dagens profil. Platene har Sintef Godkjenning – nr. 2280.

Platenes formater er 22×620×1820mm. Vekten er redusert fra 22.3 til 16,8 kg pr plate slik at klikkgulvet enkelt kan monteres av en person alene, noe som gjør dem tid- og kostnadsbesparende for både bedrifter og privatpersoner.

«Det enkle låsesystemet gir tettere skjøter og et jevnt resultat som holder.»

Enklere jobb med enda bedre resultat

Bjune portrett
Dag Einar Bjune

Dag Einar Bjune er eier og prosjektleder i Blink Hus Bjune, som jobber med redesign og rehabilitering av eldre boliger og oppføring av nye boliger. Dag Einar har allerede fått teste ut de revolusjonerende gulvplatene, og er meget imponert over kvaliteten.

- Først og fremst er platene lettere i vekt og enklere å jobbe med, samtidig som de er stødige og solide. Etter at første rekka er lagt riktig går resten av arbeidet som en lek – det går raskt og resultatet blir proft. Dette kan på sikt spare vår bedrift for både tid og fysisk belastning, noe som er uvurderlig i vår bransje.

Dette er likevel ikke den viktigste fordelen, ifølge Bjune.

- Det enkle låsesystemet gir tettere skjøter og et jevnt resultat som holder. Frykten ved gulvplater er ofte at de skal bli ujevne med årene, noe som kan forårsake knirking og oppreisning i gulvet. Det trenger man ikke å bekymre seg for med nye Forestia Proffgulv, ettersom platene låses såpass godt i hverandre, og i tillegg presses ned med lim, slik at resultatet blir utrolig sikkert og holdbart.

Les også disse sakene

Uldal skyvedør lq 2

Nyhet! Nå leverer Uldal også skyvedører

Uldals nye skyvedører er en åpenbaring for deg som har utålmodige kunder. – Vi kan levere de nye skyvedørene i samme raske tempo som vi leverer vinduene våre; ned mot fjorten dager, bekrefter produktsjefen i Uldal. Les mer

Last ned

Valg av vindu – viktigere enn kunden tror

Vinduene er husets øyne, og bidrar til å gi særpreg til et ferdig bygg. I tillegg skal de vare i mange år, og helst være enkle å installere. – Jeg har brukt Uldal vinduer i 25 år, og opplever at kvaliteten og servicenivået deres er i særklasse, sier byggmester Øystein Bøen. Les mer