Trebilderelitex

eliteX – nå med flere valgmuligheter!

I gode oppbevaringsrom og næringsbygg trenger man vegger som er både pene og praktiske. Da er eliteX-plater fra Forestia et smart valg.

Sjekk ut eliteX her.

Hva er navnet1
FLEKSIBLE PLATER: eliteX kan brukes i de fleste rom som skal tåle røff behandling og enkel rengjøring.

– Veggplatene er svært solide og har høy skrufasthet. De har en ekstremt hard overflate av Melamin, og tåler derfor mye. Dette er hardføre saker, forsikrer Christian Sørlie, produktsjef hos Forestia som produserer platene.

– Låseprofilen vår gir en helt slett overflate av Melamin. Den blir glatt og jevn og derfor enkel å holde ren, fortsetter Sørlie.

– De tre nye dekorene fra eliteX har fått navnene Jasmund, Mackenzie og Fresco. Det som skiller de nye dekorene fra de gamle er at de har mønster i seg.

Ryddig inntrykk

Grove oppbevaringsrom har ofte ubehandlet reisverk på veggene. Kler du reisverket med eliteX-plater, har kunden din et solid fundament for å henge opp det aller meste. Samtidig gir det et renere og ryddigere inntrykk enn ubehandlet reisverk.

Elitex fargeprøver

De nye dekorene fra eliteX har fått navnene Jasmund, Mackenzie og Fresco. Det som skiller de nye dekorene fra de gamle er at de har mønster i seg.

Fra før leveres disse veggplatene i tre ulike farger; Grå Skifer, Hvit og Grå Sand. Med de tre nye dekorene kommer det flere muligheter for å kombinere det praktiske med det estetiske.

Hva er navnet3
ANVENDELIG: Med eliteX-platene får du en robust og delikat vegg som tåler det meste og som passer de fleste steder.

EliteX er klassifisert i klimaklasse 2. Det vi si at de kan brukes i de tørre sonene i et våtrom, og egner seg derfor godt i rom der luftfuktigheten er høyere enn vanlig. Den fuktbestandige kjernen i platene har Forestia god erfaring med, etter over 40 års produksjon. Så dette er et nøye utprøvd produkt.

Hva er navnet2
SOLID OG VASKBART: Garderobe eller lager – eliteX fra Byggma gir en tidløs og solid løsning.

Perfekt for næringsbygg

Næringsbygg stiller strengere krav til vegger enn et privat hjem. Om du skal bygge eller pusse opp et bakeri, fjøs, slakteri, storkjøkken eller annen næringsmiddelvirksomhet, så er eliteX-plater et godt valg. I slike bygg stilles det høye krav til hygiene og renhold, som om krever at veggene må tåle vasking.

12 proff elitex
SKRU RETT I VEGGEN: Bruker du eliteX-platene fra Byggma får du skrufaste og solide plater til alle typer vegger.

– Vi har erfart at den nye låseprofilen gjør sitt til at Mattilsynet ikke har hatt noe å utsette på de rommene som er bygget med våre plater. Kombinert med aluminiumslister og stendere som vi har, gir det et profesjonelt resultat som kundene blir fornøyde med, både når det gjelder, utførelse og pris, sier Sørlie.

– Også disse platene er behandlet, så de kan enten spyles med hageslange, eller vaskes med klut og såpevann, opplyser Sørlie.

Monteringen av de nye eliteX-platene er like enkelt som med de som allerede er på markedet. Platene er 12 mm tykke, og har låseprofil på langsidene, samt dryppnese på kortsidene. De leveres i to lengder; 2,39 m og 2,60 m.

Besøk din nærmeste byggeforhandler for å lære mer om eliteX eller se forestia.no

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer
Organistert hage2
EliteX

Denne veggen tåler juling

Skal kunden din innrede praktiske rom som garasje, bod og vaskerom? Eller skal du kanskje bygge et type næringsbygg? EliteX plater fra Forestia er et trygt og robust valg med lang levetid.

Les mer