Wisa spruce tg2

Byggform´s WISA WR: Kryssfiner som tåler vær og vind

– Vi bygger hytter året rundt i et land med værmessige utfordringer. Med Byggform´s Wisa (med not og fjær på alle fire sider) fant vi en kryssfinerplate som vi kan legge på taket og som faktisk tåler en støyt før de dekkes med valgt taktekking, sier Askheim.

Sjekk ut Byggform´s WISA WR her.

Wisa spruce tg2
VANNAVVISENDE KRYSSFINER Byggform´s WISA WR er en vannavisende kryssfinerpate som tåler nordiske værutfordringer i byggeperioden.

Han uttaler at platene fungerer veldig greit etter deres ønsker. Derfor har Hallinghytter valgt Byggform´s WISA WR (Water Repellent) som fast produkt til å tekke tak på hytter og fritidsboliger.

– Den største fordelen for oss er at platene er både lettvektige og vannavvisende og dermed tåler vær og vind og bidrar til effektivitet på byggeplassen, sier Askheim.

VANNAVSTØTENDE

Kryssfiner kommer i flere varianter og WISA WR er Byggform sin beste kryssfiner. WISA WR er vannavvisende kryssfiner med lav vekt for bruk i konstruksjoner og andre bygningsinstallasjoner. Den er kortreist, bærekraftig og miljøvennlig, noe som flere kunder etterspør i dagens marked.

Disse platene trenger ikke tildekning i byggeperioden. De har det som trengs for å tåle endringer i værforholdene på byggeplass (behandlet med et 100% trebasert middel).

Wisa spruce 3

Dette sparer deg for tid og penger, og du slipper å tenke på om alt var tildekket ved et væromslag om man ikke er på byggeplass når det skjer. Her er det også tid å spare på slutten av dagen, ved at man slipper å dra plast eller presenning over materialene, for deretter å dra dette bort igjen dagen etter.

Spruce lattiaasennnus 43b44 kopi

– Vi i Hallinghytter har valgt Byggform´s WISA WR som fast produkt til å tekke tak på hytter og fritidsboliger.

Platene kan brukes både inne og ute og har en fin og pusset overflate, G/III. Den lave vekten og enkle monteringen gjør at den passer både ute og inne på de fleste prosjekter.

Besøk din nærmeste byggeforhandler for å lære mer om Byggform´s WISA WR eller se byggform.no

Relaterte artikler