W2p 1 2 3
NYE VEGGER PÅ 1-2-3: Monter Walls2Paint ved å skru dem opp på veggen, mal dem med ønsket farge, og vips så har du gjort ferdig et lekkert nytt rom.

Spar tid med geniale veggplater

For deg som vil slippe sparkling og pussing.

Walls2Paint er en effektiv løsning for smarte håndverkere som vil unngå både tidkrevende sparkling og irriterende pussestøv. Med disse geniale veggplatene får du en slett og fin overflate, som er fiks ferdig og klar til maling. De malingsklare veggplatene er også skrufaste og har en unik låseprofil, og fungerer like bra til renovering som til nybygg. Resultatet er slette, slitesterke, skrufaste og vakre vegger som er enkle å vedlikeholde.

Veldig lettvint!

Walls2Paint sparer deg for masse tid! Veggplatene er veldig enkle å montere, og en lettvint løsning når du skal få gjort jobben raskt og vil ha pene og slette vegger i ett eller flere rom.

– Walls2Paint er et lettvint produkt for dem som enkelt vil ha en slett vegg å male på, sier Ove Olasveen hos Mesterhus – Vardåsen Bygg AS.

Les også: Få jobben gjort raskt

Nye vegger på 1-2-3

Du får Walls2Paint levert i lengdene 2,39m, 2,60m og 2,80m. Bredden er standard 60cm og tykkelsen er 12mm.

– Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger på de malingsklare veggplatene Walls2Paint. Etter min erfaring fungerer veggplatene Walls2Paint optimalt, sier den fornøyde håndverkeren. Dette er hans beste monteringstips:

– Et godt tips for et perfekt resultat er at det lønner seg å pusse skjøten etter første malingsstrøk.

Slik monterer du Walls2Paint:

Noen flere tips

Før du setter i gang med monteringsjobben, er det viktig å huske at veggplatene skal akklimatiseres i romtemperatur i minimum tre dager, dersom de har stått på kaldtlager.

I tillegg må ujevnheter i bindingsverket eller eksisterende vegg rettes opp før veggplatene monteres. Anvend rettholt til dette.

Husk også å bruke en fyldig limstreng ved montering.

Les full monteringsanvisning her.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer