Huntonit smale panelbord hvit 0502y
Huntonit smale panelbord hvit 0502Y

Sett opp tak og vegger på rekordtid

Huntonit er så enkelt å montere at alle får det til.

Med Huntonit panelbord er det enda enklere og raskere å montere nytt tak og vegger.

Mange muligheter

Huntonit panelbord er en lekker løsning for vegg og tak, som kan brukes både stående og liggende. Disse panelbordene passer i de fleste rom, og til mange ulike stilarter. Med et enkelt klikksystem får du montert elegante og stilfulle vegger og tak på 1-2-3.

Panelbordene er både slag- og skrufaste, noe som gjør det mulig å montere f.eks. bokhyller og lamper. Huntonit panelbord tåler fukt og kan med fordel benyttes på vaskerom, bad utenfor våtsone og kjøkken, så lenge det er normal takhøyde og god ventilasjon.

– Huntonit vegg- og takplater brukes i Konsmo Hus. Grunnet et stort varesortiment og god totaløkonomi har produktene blitt brukt i en årrekke, sier Tor Rødland, innkjøper hos Konsmo Fabrikker.

Lurer du på hva andre håndverkere synes om Huntonit? Les mer her.

Huntonit skygge earth vegg og huntonit panelbord i tak
Huntonit Skygge Earth på vegg, og Huntonit panelbord i tak.

Sterk overflate

Huntonit ferdigmalte panelbord er norskproduserte plater, som har en sterk overflate og er enkle å rengjøre. Panelbord leveres i to forskjellige overflater – kostemalt struktur og symfonistruktur, sistnevnte gir en lett trestruktur. Det er dessuten veldig enkelt å male over med akrylmaling.

Panelbordene med struktur leveres både i hvit, Sand og Mist i dimensjon 11×200×2420mm. Panelbord i kostemalt hvit overflate leveres i to bredder – 140 og 200mm og i to lengder 2420 og 3020mm. En endeskjøt i V-fas gir et pent utseende ved skjøt.

Huntonit panelbord pakkes med fire bord per pakke, slik at det både er enkelt å håndtere og montere. Når monteringen er avsluttet – er taket og veggene ferdig!

Finn ut mer om Huntonit Panelbord her.

Verdens reneste panelbord

Huntonit panelbord er verdens reneste panelbord, og det eneste som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. De er også godkjent av det Danske Teknologiske Institutt som Inneklimamerket.

Platene gir ingen avgassing og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.

Slik monterer du Huntonit panelbord:

Få full monteringsanvisning.

Relaterte artikler