1

Nå lanseres Smartpanel Wetwall til bad

Nå lanseres nyheten Smartpanel Wetwall; baderomsplater som oppfyller de strengeste kravene til våtrom.

Smartpanel Wetwall baderomspanel eller våtromsplater som produktet også kalles, er ferdige plater til vegg – som er 100% vanntette.

1
BETONG: Smartpanel Wet Wall kommer i flere moderne design. Dette er Stone/Cement.

En av fordelene med Smartpanel Wetwall er at den produseres med en norsk, kortreist og miljøvennlig kjerneplate. Platene er selvsagt godkjent i henhold til Sintef og Våtromsnormen – så her kan du glemme alt arbeid med gips og fliser.

– Baderomspanel er en rimelig løsning, som gir er en praktisk og trygg vei til nye baderomsvegger.


3

Norsk trefiberplate

Kjernen i Smartpanel Wetwall er Huntonit – en trefiberplate produsert i Norge, av norsk skog – helt uten skadelige tilsetningsstoffer. Kvalitetslaminat i moderne design blir limt på fronten av platene. På baksiden limes det sperrelaminat som gjør at platene blir helt stabile og 100% vanntette.

2

Huntonit interiørprodukter for tak og vegg er godt kjent og et rent naturprodukt som ikke gir avgasser eller utvikler lukt ved ytre påvirkning. Platene er derfor de eneste på markedet som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

4

Rask montering

Det å bruke Wetwall er den raskeste veien til nye baderomsvegger. Selv om det går fort å montere disse platene er det fortsatt viktig å montere i henhold til anvisning. Men det viktigste er likevel at alle kuttflater i våtsonen forsegles med godkjent fugemasse.

Bad med møbel
MØRKT OG ELEGANT: Smartpanel Wet Wall kommer i flere moderne design. Dette er Stone.

– Med godkjent fugemasse mener vi Wetwall Seal eller Casco Aqua Seal. I monteringsanvisningen finner du god beskrivelse av hvor og hvordan tilbehøret skal brukes, opplyser produksjonssjef Kristin Svartdahl Filtvedt hos Smartpanel AS

Bad med stol

– Det går raskt å sette opp et bad med Wetwall da membranen er inkludert i veggplatene. Når det gjelder rør og ledningsgjennomganger så er det nok å bruke Wetwall Seal eller Casco Aqua Seal for å få det tett.

– Det går raskt å sette opp et bad med Wetwall da membranen er inkludert i veggplatene.

102012 tiles rectangle 12 kamala 30x40 cmyk

Hun forteller videre at det er veldig viktig at platene monteres med de aluminiumslister og den fugemassen eller lim som anbefales.

– Tilbehør som dette er spesiallaget til Wetwall systemet. Det er viktig at man bruker riktig type listverk og ikke blander inn andre systemer – det samme gjelder fugemasser, skruer og liknende. Velger du andre produkter eller løsninger enn det som er oppgitt i monteringsanvisningen risikerer du at det ikke blir tett, så følg den, sier Svartdahl Filtvedt.

Les mer om Smartpanel Wetwall

Smartpanel wet wall white

En stor fordel er at platene kan leveres etter kundens ordre på under en uke.

– Vi er landets beste på ordrebasert produksjon. Systemet vi har utviklet gjør at en omstilling går veldig raskt. Det betyr at dersom en kunde ønsker en annen dekor enn det som er lagerført i butikkene, kan vi levere det på bare noen få dager, forteller produksjonssjefen hos Smartpanel AS, Kristin Svartdahl Filtvedt.

Wetwall i fem kolleksjoner: Color Slik, Color High Gloss, Wood, Stone/Cement og Fantasy. Alle kolleksjonene kan leveres både med og uten flismønster, så her er det mye å velge i.

Relaterte artikler