Huntonit veggplater
Gjør det enkelt med veggplater fra Huntonit.

Les hvorfor tømrer Katarina anbefaler veggplater fra Huntonit

Med veggplater fra Huntonit slipper du både kubbing og maling, så her er mye av jobben gjort på forhånd. Tidsbesparende for deg og lønnsomt for kunden, deler Katarina.

Derfor velger Katarina veggplater fra Huntonit

Katarina bor og jobber i Moss som tømrer i N-andersen bygg.

- For meg er det viktig å bruke materialer som effektiviserer hverdagen slik at jeg kan ha god fremdrift i prosjektene. Med ferdigmalte veggplater fra Huntonit kan jeg liste ferdig med en gang i stedet for å komme tilbake når maleren er ferdig. Det betyr at jeg kan ferdigstille prosjektet raskere, noe som også er positivt for kunden.

Med Huntonit veggplater slipper du pussing, sparkling og maling. Unntaket er Huntonit Proff Vegg, disse platene er ferdig grunnet og må males.

Plankekjøring med Huntonit!

Huntonit veggplater – utviklet i samarbeid med proffen

En av flere fordeler med veggplatene er at de har mye bedre toleranse overfor fukt- og temperatursvingninger enn andre veggplater. Huntonit sin produktutvikling baseres på erfaring fra proffmarkedet. Dette gir gode tips og tilbakemeldinger, som er med på å utvikle platene deres videre.

Veggplater fra Huntonit er lette å montere, og de tåler fukt- og temperaturendringer godt. Så her får du både i pose og sekk.
Katarina Solend

Katxhuntonit 1
Kjapp montering med veggplater fra Huntonit.

 

Huntonit veggplater kan også være brannhemmende

Vanlige Huntonit veggplater har brannklasse D-s2,d0 og egner seg godt i både hus og hytte. Har prosjektet ditt beskrivelse eller behov for en høyere brannklasse, leveres også Huntonit Brannit – som har brannklasse B-s1,d0.

Huntonit veggplater i norsk kvalitet.
Norskprodusert: Huntonit veggplater.

Veggplater produsert i norsk kvalitet

Veggplatene fra Huntonit produseres i Vennesla og ivaretar tekniske, praktiske og miljømessige utfordringer. Katarina trekker frem at de anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund, som de eneste ferdige interiørplatene på markedet. Det at platene er trebaserte gjør at de tåler klimaendringer, som temperatur og fukt, bedre.

- Andre plater jeg har brukt kan ha en tendens til å svelle i sårkanter ved fukteksponering, det har jeg ikke opplevd med veggplater fra Huntonit. Veggplatene er i tillegg lette å reparere om det skulle komme skader på dem, forteller Katarina.

Huntonit veggplater er skrufaste
Skrufaste veggplater fra Huntonit.

Huntonit – en allrounder

Huntonit tilbyr skurfaste veggplater, panelplater, panelbord og takplater. De har et genialt klikksystem for en rask og enkel montering på stenderverk eller eksisterende vegger. Platene er fuktresistente og velegnet for bad og kjøkken utenfor våtsonen, tåler store temperatursvingninger, og er ideelle for hytter. Med varierte overflater, strukturer, farger og bildemotiver gir Huntonit muligheten til å skape unike resultater.

Det fine med at platene er skrufaste, er at du ikke må ha spikerslag bak. Da slipper du gipsskruer, og du kan henge opp nesten hva som helst på veggene.
Katarina Solend

Huntonit veggplater
Huntonit veggplater tåler klimaendringer godt.

Huntonit Proff Vegg

Veggplatene Huntonit Proff Vegg. Huntonit Proff Vegg er ikke ferdigmalt, men er til gjengjeld ferdig grunnet slik at du fortsatt vil kunne jobbe mer effektivt enn med tradisjonelle gipsplater. I tillegg har du samme kvalitet og klikkløsning som Huntonit sine produkter er kjent for. er ikke ferdigmalt, men er til gjengjeld ferdig grunnet slik at du fortsatt vil kunne jobbe mer effektivt enn med tradisjonelle gipsplater. I tillegg har du samme kvalitet og klikkløsning som Huntonit sine produkter er kjent for.

Jeg anbefaler å legge en liten sparkelrems i skjøten og pusse lett over før du maler platene. Da vil ikke falsen synes, uansett lysforhold.
Katarina Solend

Du finner platene hos de største og kjente byggevarekjedene.

Relaterte artikler