Sommer hytte 2
NYE VEGGER OG TAK PÅ 1-2-3: Med Huntonit ferdigmalte panelbord kan du montere nye flotte vegger og tak på et blunk. På bildet: Huntonit wood panelbord i hvit

Sett opp nye vegger og tak i en fei

Huntonit er genialt å bruke i ditt neste byggeprosjekt, enten det er et lekkert nybygg eller en sliten hytte.

Huntonit panelbord kan brukes både hvis du skal bygge nybygg, renovere privatboliger eller gå løs på et nytt hytteprosjekt. Du får slitesterke og stilfulle panelbord med flott kostemalt eller strukturert overflate, som er veldig praktiske og enkle å montere. Slik får du gjort jobben veldig kjapt, og kunden får et flott og perfekt resultat.

Montering 2 redigert
SKRUS ENKELT OPP: Huntonit panelbord skrus enkelt opp på vegg og tak.

Veldig enkel montering

En stor fordel er at Huntonit panelbord kan brukes stående og liggende, både på vegger og tak. Slik kan du enkelt gi rommet et helhetlig uttrykk, og bruke de samme panelbordene gjennomgående på alle vegger og tak.

Det er også svært praktisk at panelbordene er enkle å håndtere ettersom de pakkes med fire bord per pakke. Det går veldig kjapt å skru panelbordene opp på vegg og tak, og det er så lett å montere at selv amatører får det til. Steinar Furre hos Byggtorget, Løddesøl Sagbruk & Høvleri AS, har mange gode erfaringer med bruk av panelbordene i sine prosjekter.

– Huntonit er enkelt å montere og du har et ferdig tak som ikke må etterbehandles. Derfor kan alle sette opp Huntonit panelbord. Vi har brukt Huntonit panelbord både i eneboliger og flermannsboliger, og er godt fornøyd med resultatet. Sluttresultatet blir helt perfekt, avslutter Furre fornøyd.

Finn ut mer om Huntonit panelbord.

Genialt til baderom og hytta

Panelbordene er også helt suverent å bruke i forhold til å tåle temperatur- og fuktsvingninger, og er et genialt valg for eksempel i baderomstak og på innvendige hyttevegger- og tak, der temperaturen svinger en del i løpet av året.

– Huntonit panelbord kan brukes på alle innvendige vegger og tak, både i hus og hytter, også i våtrom med unntak av selve våtsonene. Vi har 40 års erfaring med bruk av Huntonit både på vegg og i tak. Egenskapene er så gode at vi til og med har en 20-års garanti på Huntonit i tak, forklarer Kjell Torland, produktsjef for Huntonit.

Les også: Sett opp vegger og tak på rekordtid

Med Huntonit panelbord blir sluttresultatet helt perfekt

Gir et godt innemiljø

Huntonit er verdens reneste panelbord anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Panelbordene har ingen skadelige avgasser, og er også godkjent av det Danske Teknologiske Institutt og har Inneklimamerket.

– Huntonit er både et miljøvennlig og rent naturprodukt, og kan bidra til å bedre inneklimaet. Samtidig er det det eneste panelbordet som er anbefalt av NAAF (Norges Astma- og allergiforbund), sier Torland.

Les også: – Vi er veldig fornøyde med Huntonit

Brede og smale panelbord

Huntonit panelbord kommer i ekte kostemalt og strukturert overflate. I tillegg får du levert kostemalte panelbord både som brede og smale panelbord, med to ulike bredder, 125 og 180 mm, og to ulike lengder, 2400 og 3020 mm.

Huntonit panelbord med Wood trestruktur kommer i bredde 180 mm og lengde 2420 mm. Når det gjelder strukturerte panelbord kan du velge mellom tre ulike fargevarianter: Hvit (NCS S 0502Y), Mist (NCS S 3000 N) og Sand (NCS S 2502 Y)

Her er hele utvalget av Huntonit panelbord:

Utvalg

Hvordan enkelt montere panelbordene fra A til Å? Se full monteringsanvisning her

Relaterte artikler