Montering bad1

Dette mener proffen om Smartpanel Wetwall

Smartpanel Wetwall er norske veggplater til baderom som er godkjent av både SINTEF og Våtromsnormen. Vi har pratet med to håndverkere som har god erfaring med platene.

«Disse våtromsplatene er tidsbesparende!» Slik lyder den kollektive tilbakemeldingen når vi snakker med fagfolk som har brukt Smartpanel Wetwall i sine prosjekter det siste året.

Her deler de sine erfaringer:

Jan Håkon Amlien, prosjektleder i Bygg Øst AS

Kan du beskrive prosjektet du nylig har ferdigstilt på Lillehammer?

«Dugandes» er et arbeids- og opplæringssenter som sysselsetter voksne med nedsatt funksjonsevne. Vi har brukt Wetwall i alt av garderober, dusjer og toalettanlegg med forrom. Til sammen et areal på over 1500m2.

Hvorfor falt valget på Smartpanel Wetwall?

Jeg hadde så vidt hørt om Wetwall før dette prosjektet. Grunnen til at vi valgte disse platene var at Byggmas selgere solgte det inn med stor entusiasme, og at de hadde farger som interiørarkitekten likte.

År smartpanel wetwall grå bad veggplater

Hvilke fordeler ga Smartpanel Wetwall dere?

Wetwall har vært veldig tidsbesparende for oss. Vi har spart verdifull tid ettersom de leveres med membranen integrert i platene, og ikke minst fordi vi slipper å vente på en flislegger. Her ligger det en stor koordineringsfordel. Vi fikk også et kostnadseffektivt tilbud på prosjektplater, som er helt jevne veggplater uten struktur. I dagsenteret fungerer disse enkle platene veldig godt, og brukerne er fornøyde med både funksjonalitet og utseende. Wetwall-sortimentet er stort, så her er det noe for enhver smak.

Hvordan opplevde du monteringsjobben?

Veggplatene leveres monteringsklare med et enkelt klikksystem, og kan festes direkte på stenderverk. Når vi først kom i gang, gikk det raskt unna.

Montering bad6
Montering bad7

Se hvordan du monterer Smartpanel Wetwall

Are Narten Hovde, salgsingeniør i Ringsaker Vegg- og Takelementer

Hvordan kjenner du til Smartpanel Wetwall?

Jeg ble kjent med disse våtromsplatene for første gang i forbindelse med at jeg skulle oppgradere to bad hjemme hos meg selv. Det ene badet skulle pusses opp, og det andre skulle bygges nytt.

Hvorfor falt valget på Smartpanel Wetwall i dette prosjektet?

Jeg har en god kompis som jobber i Byggma, og det var han som anbefalte meg å bruke Wetwall. Jeg følte meg trygg på løsningen, ettersom jeg kjenner til våtromsplater med integrert membran fra før.

Montering bad1

Denne gangen opplevde du å være i kundens sko – hvordan var det?

Det var en fin opplevelse. Jeg har ikke gjort monteringsjobben selv, og kunne fokusere mer på det ferdige resultatet. Utvalget av ulike farger og finisher er enormt, og vi valgte Bianca Dust fra Fantasy-kolleksjonen. Den har en høyglanset overflate med gullstøv. På det ene badet brukte vi disse platene på alle fire vegger, og på det andre kombinerte vi to flislagte vegger med to Wetwall-vegger. Resultatet har blitt to gode bad som er moderne – og samtidig litt utradisjonelle. Vi har innredet med eikemøbler for å tilføre en lun stemning.

Selv om du ikke monterte Wetwall selv, har du sikkert fulgt litt ekstra med?

Ja, man blir jo litt yrkesskadet i denne jobben. Jeg la merke til at det tok snekkerne bare én dag å plate opp hvert bad. Snekkeren kan gjøre jobben på egen hånd, så dette er et tidsbesparende produktvalg som jeg også vil anbefale i fremtidige jobbprosjekter.

Vil du vite mer? Besøk smartpanel.no

Relaterte artikler