BYGGMAgasinet

Slik gjør du rommet ditt unikt

Huntonit gir liv til veggene på en helt spesiell måte.

April 2016

Med Huntonit veggpanel kan du enkelt og raskt fornye og pusse opp dine rom, samtidig som du får et pent og stilfullt resultat. Huntonit-sortimentet består av en rekke produkter, og fargepaletten spenner fra ulike nyanser av hvitt og grått, til brunt og mørkeblått i to delikate og tidsriktige paletter. Mange av fargene kan kombineres slik at man lettere kan skape sin egen personlige stil.

Erfaren interiørstylist

Camilla Berntsen er interiørstylist og butikkeier av interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge. Hun har 15 års erfaring fra interiørbransjen og har gjort alt fra jobber som innredningskonsulent for hoteller og restauranter, til styling på TV-produksjoner og reklamefoto. I tillegg har hun deltatt i ulike interiørprogrammer på TV og hun har vært profilert i ulike interiørmagasiner, både i inn- og utland.

Camilla skjermdump
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Interiørstylist og butikkeier, Camilla Berntsen, er lidenskapelig opptatt av interiør og styling og har 15 års erfaring fra interiørbransjen.

– Produktene fra Huntonit er perfekt å velge når man skal pusse opp hjemme eller innrede nye rom. Produktene er enkle og effektive å montere, og i tillegg er det stor variasjon av farger og overflater, sier Berntsen fornøyd og legger til.

– Selv holder jeg på å pusse opp et gjesterom. Siden vi alltid har litt for mange planer og litt for liten tid, så falt valget på Huntonit veggplater for å få ferdig rommet på en rask og effektiv måte.

Nordmenn liker det praktiske!

Interiørstylisten er ikke i tvil om hvorfor Huntonit veggpanel er svært populære blant folk.

– Nordmenn er kresne når det kommer til hus og hjem, og liker å pusse opp selv. Så de ønsker produkter som er enkle å montere, og som gir et flott resultat. I tillegg er produktene veldig enkle i forhold til renhold. Nordmenn liker det praktiske!

Produktene fra Huntonit er perfekt å velge når man skal pusse opp hjemme eller innrede nye rom

Panel er alltid trendy

Huntonit kommer i ulike varianter: Basic Wall, Texture Wall, Designvegg og Panelbord. Det er ingen tvil om at panel fortsatt er i trendbildet.

– Panel kommer alltid å være i trendbildet i Norge. Den landlige, rustikke stilen er veldig populær og utbredt – og da er panelveggene fra Huntonit fantastisk flotte! forklarer interiørstylisten.

Struktur gir liv til veggene

Huntonit Texture Wall er veggplater med unik struktur i overflaten, og gir hjemmet ditt et særpreget som skiller deg fra mengden. Du kan velge mellom nyanser som underbygger din stil, enten det er den franske landstilen, chabby chic eller den mer maskuline og industrielle følelsen. Texture-serien gir liv til veggene på en helt spesiell måte og egner seg i mange rom, enten det er på hytta eller i kjellerstua.

– De ulike overflatebehandlingene på veggplatene gjør det enklere å forsterke det uttrykket man vil gå for. Ønsker man en mer rustikk eller industriell stil i interiøret er det fint å velge panel med struktur. Ønsker man en ren og klassisk stil kan man gå for slette vegger eller kostemalt panelvegger, avslutter Berntsen.

TRENDY MØRKEBLÅTT: – Har man en enkel skandinavisk stil og lyse møbler, kan det være fint med mørkere kontrastvegger som f.eks. mørkeblått. En farge vi ser ofte brukt i nåtidens trendbilde, sier interiørstylist og butikkeier, Camilla Berntsen.

RUSTIKK LOOK: – Har man en mer romantisk bohem-stil, er det derimot fint å velge noe lyst, og gjerne en overflate med struktur. Dette fremhever den rustikke looken hvor man ikke bryr seg om at ting skal være så «perfekt» i overflaten, men at materialet har «sjel», sier interiørstylisten.

ROMANTISK BOHEM: Ønsker du en lysere, romantisk og landlig rustikk følelse kan du kombinere Huntonit Wood Wall Lasert Frappe sammen med myke tekstiler og herlige puter og pledd.

EKLEKTISK STIL: Skap din egen farge- og møstermiks med aprikos, rosa, gullelementer og hvit marmor for et frodig uttrykk. Det kostemalte veggpanelet Huntonit Terracotta passer perfekt til denne stilmiksen.

KOSTEMALT PANEL: – Er man glad i det eklektiske og fargerike, kan man gå for lyse pasteller i rosa og fersken på kostmalt panel, sier interiørstylist og butikkeier, Camilla Berntsen.

HOTTE PASTELLER: Pasteller er det hotteste vi ser i trendbildet om dagen, og noe som understreker det eklektiske og feminine. Her er det også rom for å eksperimentere med stil og fargemiks og som gir et personlig uttrykk, forklarer interiørstylisten.

Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer