BYGGMAgasinet

Slik gjør du rommet ditt unikt

Huntonit gir liv til veggene på en helt spesiell måte.

April 2016

Med Huntonit veggpanel kan du enkelt og raskt fornye og pusse opp dine rom, samtidig som du får et pent og stilfullt resultat. Huntonit-sortimentet består av en rekke produkter, og fargepaletten spenner fra ulike nyanser av hvitt og grått, til brunt og mørkeblått i to delikate og tidsriktige paletter. Mange av fargene kan kombineres slik at man lettere kan skape sin egen personlige stil.

Erfaren interiørstylist

Camilla Berntsen er interiørstylist og butikkeier av interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge. Hun har 15 års erfaring fra interiørbransjen og har gjort alt fra jobber som innredningskonsulent for hoteller og restauranter, til styling på TV-produksjoner og reklamefoto. I tillegg har hun deltatt i ulike interiørprogrammer på TV og hun har vært profilert i ulike interiørmagasiner, både i inn- og utland.

Camilla skjermdump
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Interiørstylist og butikkeier, Camilla Berntsen, er lidenskapelig opptatt av interiør og styling og har 15 års erfaring fra interiørbransjen.

– Produktene fra Huntonit er perfekt å velge når man skal pusse opp hjemme eller innrede nye rom. Produktene er enkle og effektive å montere, og i tillegg er det stor variasjon av farger og overflater, sier Berntsen fornøyd og legger til.

– Selv holder jeg på å pusse opp et gjesterom. Siden vi alltid har litt for mange planer og litt for liten tid, så falt valget på Huntonit veggplater for å få ferdig rommet på en rask og effektiv måte.

Nordmenn liker det praktiske!

Interiørstylisten er ikke i tvil om hvorfor Huntonit veggpanel er svært populære blant folk.

– Nordmenn er kresne når det kommer til hus og hjem, og liker å pusse opp selv. Så de ønsker produkter som er enkle å montere, og som gir et flott resultat. I tillegg er produktene veldig enkle i forhold til renhold. Nordmenn liker det praktiske!

Produktene fra Huntonit er perfekt å velge når man skal pusse opp hjemme eller innrede nye rom

Panel er alltid trendy

Huntonit kommer i ulike varianter: Basic Wall, Texture Wall, Designvegg og Panelbord. Det er ingen tvil om at panel fortsatt er i trendbildet.

– Panel kommer alltid å være i trendbildet i Norge. Den landlige, rustikke stilen er veldig populær og utbredt – og da er panelveggene fra Huntonit fantastisk flotte! forklarer interiørstylisten.

Struktur gir liv til veggene

Huntonit Texture Wall er veggplater med unik struktur i overflaten, og gir hjemmet ditt et særpreget som skiller deg fra mengden. Du kan velge mellom nyanser som underbygger din stil, enten det er den franske landstilen, chabby chic eller den mer maskuline og industrielle følelsen. Texture-serien gir liv til veggene på en helt spesiell måte og egner seg i mange rom, enten det er på hytta eller i kjellerstua.

– De ulike overflatebehandlingene på veggplatene gjør det enklere å forsterke det uttrykket man vil gå for. Ønsker man en mer rustikk eller industriell stil i interiøret er det fint å velge panel med struktur. Ønsker man en ren og klassisk stil kan man gå for slette vegger eller kostemalt panelvegger, avslutter Berntsen.

TRENDY MØRKEBLÅTT: – Har man en enkel skandinavisk stil og lyse møbler, kan det være fint med mørkere kontrastvegger som f.eks. mørkeblått. En farge vi ser ofte brukt i nåtidens trendbilde, sier interiørstylist og butikkeier, Camilla Berntsen.

RUSTIKK LOOK: – Har man en mer romantisk bohem-stil, er det derimot fint å velge noe lyst, og gjerne en overflate med struktur. Dette fremhever den rustikke looken hvor man ikke bryr seg om at ting skal være så «perfekt» i overflaten, men at materialet har «sjel», sier interiørstylisten.

ROMANTISK BOHEM: Ønsker du en lysere, romantisk og landlig rustikk følelse kan du kombinere Huntonit Wood Wall Lasert Frappe sammen med myke tekstiler og herlige puter og pledd.

EKLEKTISK STIL: Skap din egen farge- og møstermiks med aprikos, rosa, gullelementer og hvit marmor for et frodig uttrykk. Det kostemalte veggpanelet Huntonit Terracotta passer perfekt til denne stilmiksen.

KOSTEMALT PANEL: – Er man glad i det eklektiske og fargerike, kan man gå for lyse pasteller i rosa og fersken på kostmalt panel, sier interiørstylist og butikkeier, Camilla Berntsen.

HOTTE PASTELLER: Pasteller er det hotteste vi ser i trendbildet om dagen, og noe som understreker det eklektiske og feminine. Her er det også rom for å eksperimentere med stil og fargemiks og som gir et personlig uttrykk, forklarer interiørstylisten.

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer