BYGGMAgasinet

Proft resultat på rekordtid? Med veggplater fra Walls4You har du flunkende nye vegger på én dag!

Nye ferdigtapetserte vegger på én dag

Glem strimling, sparkling og tapetlim. Med de ferdigtapetserte veggplatene Walls4You får du et helproft resultat på rekordtid!

Mai 2019

Veggplatene Walls4You er en smidig vei til perfekt resultat ettersom de leveres ferdigtapetserte og klare til montering. Platene finnes i over førti ulike dekorer som spenner fra nøytralt og ensfarget, til ulike strukturer og lekre fargekombinasjoner.

En stil for alle

– Her vil kundene dine garantert finne en variant de liker. Akkurat nå er varianten Winebox veldig populær, forteller Christian Sørlie, produktsjef i Forestia. Den kommer i en lys og en mørk variant, og er populær blant de som liker fransk landstil.

Christian sørlie produktsjef forestia
Christian Sørlie, produktsjef i Forestia


For raske resultater

Gipsplater har lenge vært standarden i norske hjem, men de innebærer et nøyaktig håndlag med sparkel. Med Walls4You slipper du dette, og du får et ferdig resultat mye raskere. Perfekt når du vil ferdigstille jobben på 1-2-3.

God skrufasthet

– Walls4You kan brukes i både nybygg og i rehabiliteringsprosjekt. De passer i alle rom bortsett fra våtrom, og har en veldig god skrufasthet. Her kan du henge opp både kjøkkenoverskap og bokhyller, forsikrer produktsjefen. Hansker for å unngå fingermerker i tapetet følger med veggplatene, og alt du trenger selv er skruer og vinterlim.

Vegger til slutt

I motsetning til tradisjonelle byggeprosjekter, er veggplatene Walls4You det siste som settes opp. –Man er kanskje vant til å montere vegger tidlig i byggprosjektet, men Walls4You skal først settes opp etter at støping av gulv, fliselegging og andre prosesser som produserer fukt er ferdigstilt, forklarer Sørlie. Det blir med andre ord en ekstra rask innspurt ettersom alt vil være ferdig så snart veggplatene er på plass.


Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer