BYGGMAgasinet

PERFEKT FOR PRINSESSEN: De ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You 40897 Imagine plain rose, er en prinsesse verdig.

Prinsesserommet barnet ditt vil elske!

Slik lager du drømmerommet på 1-2-3.

September 2016

Når du skal pusse opp barnerommet er det flere ting du bør tenke på før du setter i gang; Hvem bor der, hvilken funksjon skal rommet ha og hva skal til for å gjøre det lille ekstra for at sønnen eller dattera di skal trives ekstra godt på rommet sitt?

Camilla
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Interiørstylist og butikkeier, Camilla Berntsen, er lidenskapelig opptatt av interiør og styling og har 15 års erfaring fra interiørbransjen.

Fokus på barnets personlighet

Camilla Berntsen er interiørstylist og butikkeier av interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge. Hun har 15 års erfaring fra interiørbransjen og har gjort alt fra jobber som innredningskonsulent for hoteller og restauranter, til styling på TV-produksjoner og reklamefoto. I tillegg har hun har vært profilert i ulike interiørmagasiner, både i inn- og utland. Hun gir følgende tips:

– Når man innreder barnerommet, er det viktig at det er innredet for barnet som skal bo der, og fokusere på barnets interesser og personlighet.Tenk på at det er barnet som skal trives og bruke mye av sin tid der. Det skal være enkelt og praktisk innredet , og i tillegg skal det være et sted for både lek og en god natts søvn, sier den erfarne interiørstylisten og legger til:

– Da jeg innredet rommet til min 4-årige sønn, innredet jeg etter hans interesser. Så da ble kalkmalte vegger for et rustikt uttrykk, ulike dyrebilder på veggene, 4 kvm stort jungeltak av falske palmer og jungelplanter, og sist men ikke minst, malte vi store fotavtrykk av dinosaur rett på gulvet! Han elsker det, og er kjempestolt av rommet sitt. Man må tørre å være kreativ og leken når man innreder barnerommet!

Barnerommet skal være et sted for både lek og en god natts søvn

Perfekte vegger for prinsessen

Lyst til å få en helt unik stil på barnerommet? Med de ferdigtapetserte veggplatene Walls4You kan du superenkelt fornye veggene på 1-2-3 i løpet av en helg. Platene kommer i over 50 ulike farger og mønstre så du finner garantert noe som passer.

Hvis du har et barn som elsker å være prinsesse, så er for eksempel veggplatene, Walls4You 40897 Imagine plain rose, et perfekt valg. Disse ferdigtapetserte veggplatene er superenkle og effektive å montere selv, samtidig som resultatet blir både lekkert og stilfullt.

– Walls4You er et topp valg på barnerommet, og man får kjapt og enkelt en ferdig finish på veggen som er varig og stilfull, forteller Berntsen fornøyd.

Sjekk ut hele utvalget av Walls4You her.

Walls4You er et topp valg på barnerommet, og man får kjapt og enkelt en ferdig finish på veggen som er varig og stilfull

Les også: Drøm deg bort til luksuslivet i The Hamptons

18
SLIPP KREATIVITETEN LØS: La datteren din føle at hun er med i et eventyr, og innred med pomponger, vakker belysning og andre søte detaljer.

Vær kreativ med innredningen

Når det kommer til selve innredningen av prinsesserommet anbefaler interiørstylisten at du slipper kreativiteten løs.

– Hvis man skal lage et prinsesserom til ei lita jente, er det viktig at hun føler at hun er med i et eventyr! Vær kreativ og heng opp vakker belysning, lag en prinsesseseng med gardiner, skap et hemmelig gjemmested i et lite telt, dekk til deler av taket med papirpomponger og vimpler. Heng opp en knaggrekke hvor «prinsessen» kan henge opp sine fine kjoler og perlesmykker til pynt.

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer