BYGGMAgasinet

LEKRE VEGGPANEL: Du kan velge mellom Huntonit med struktur eller kostemalt overflate. F.v. Huntonit Wood Lasert Frappe passer til en industriell stilmiks med sorte elementer, Huntonit Deep Ocean gir et stilfullt uttrykk på soverommet og Huntonit Terracotta passer supert til en eklektisk stil.

Lag et lekkert hjem på rekordtid

Du kan raskt montere veggplatene selv.

Februar 2017

Visste du at veggplater egner seg både når du skal pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt? Med Huntonit veggplater får du nye og lekre vegger på en superenkel og lettvint måte. Velg blant mange lekre farger og overflater som er malte eller har en naturlig struktur.

Annette profil 2
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Annette Nordstrøm har 10 års erfaring som stylist og fotograf for en rekke norske og utenlandske magasiner.

Veggplater av svært god kvalitet

Annette Nordstrøm er både interiørblogger på bloggen annettenordstrom.com, og stylist, fotograf, designer og skribent. Hun mener veggplatene fra Huntonit gir mange muligheter for personlig preg.

– Huntonit veggplater er et godt valg av vegg til oppussing i ditt hjem. Jeg bruker veggplatene både hjemme og i fotostudioet som jeg jobber i. Grunnen til at jeg sverger til disse veggplatene er at de har veldig god kvalitet. Det er også en stor variasjon i overflateutvalget og finishen er flott og naturtro. I mitt hjem vil jeg at materialet skal fremstå som eksklusivt, og i studio trenger jeg materialer som er enkle å montere. Med Huntonit får jeg begge deler, sier Annette.

Les også: Skap et kjøkken med sjel

Du sparer mye tid

Huntonit er veldig enkelt å montere, og du får et lekkert resultat uten synlige skjøter. Du kan gjøre jobben helt selv, og trenger ingen spesialverktøy for å sette opp veggene. Det eneste du trenger å gjøre er å skru veggplatene på eksiterende vegger eller stenderverk.

– Platene monteres veldig enkelt på reisverk, som er tilpasset veggplatenes bredde og høydemål. De skrus på reisverket og overlappes med en ny plate, og skruene blir ikke synlige. Jeg brukte en helt vanlig batteridrill da jeg monterte platene hjemme. Dette klarer jeg å montere helt alene uten hjelp! forklarer Annette, og legger til:

– En vegg på tre meters bredde var platet, og hadde perfekt overflate uten noe merbehandling på 40 minutter. Huntonit er effektive kvalitetsprodukter som sparer meg for mye tid, og gir meg det riktige inventarutrykket jeg ønsker å skape.

Finn ut mer om Huntonit her.

Huntonit er effektive kvalitetsprodukter som sparer meg for mye tid

Enkelt vedlikehold

En annen fordel er at du slipper vedlikehold og maling. Veggplatene til Huntonit har en glatt overflate som samler lite støv og er både lettstelte og enkle å holde rene.

Huntonit er de eneste ferdigmalte veggplatene som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Produktene er også godkjent av inneklimamerket fra danske Teknologisk Institut.

Les også: Et godt inneklima for deg og dine

Passer til nordisk interiørstil

Huntonit har et stort utvalg av lekre veggplater i ulike teksturer og farger. Slik finner du garantert noe som passer din personlige stil og smak. Sjekk ut hele sortimentet til Basic Wall- og Texture Wall-serien.

Veggplatene passer også på hytta og i fritidsboligen. Det er ikke så rart at nordmenn har lagt sin elsk på denne typen vegger.

– Huntonit har en naturnær følelse, noe som passer godt i vår nordiske interiørstil. I mange generasjoner har vi brukt materialer fra naturen inne i våre hjem. Platene er med på å videreføre dette uttrykket og tradisjonen på en moderne og teknisk tidsriktig måte.


Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer