BYGGMAgasinet

LEKRE VEGGPANEL: Du kan velge mellom Huntonit med struktur eller kostemalt overflate. F.v. Huntonit Wood Lasert Frappe passer til en industriell stilmiks med sorte elementer, Huntonit Deep Ocean gir et stilfullt uttrykk på soverommet og Huntonit Terracotta passer supert til en eklektisk stil.

Lag et lekkert hjem på rekordtid

Du kan raskt montere veggplatene selv.

Februar 2017

Visste du at veggplater egner seg både når du skal pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt? Med Huntonit veggplater får du nye og lekre vegger på en superenkel og lettvint måte. Velg blant mange lekre farger og overflater som er malte eller har en naturlig struktur.

Annette profil 2
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Annette Nordstrøm har 10 års erfaring som stylist og fotograf for en rekke norske og utenlandske magasiner.

Veggplater av svært god kvalitet

Annette Nordstrøm er både interiørblogger på bloggen annettenordstrom.com, og stylist, fotograf, designer og skribent. Hun mener veggplatene fra Huntonit gir mange muligheter for personlig preg.

– Huntonit veggplater er et godt valg av vegg til oppussing i ditt hjem. Jeg bruker veggplatene både hjemme og i fotostudioet som jeg jobber i. Grunnen til at jeg sverger til disse veggplatene er at de har veldig god kvalitet. Det er også en stor variasjon i overflateutvalget og finishen er flott og naturtro. I mitt hjem vil jeg at materialet skal fremstå som eksklusivt, og i studio trenger jeg materialer som er enkle å montere. Med Huntonit får jeg begge deler, sier Annette.

Les også: Skap et kjøkken med sjel

Du sparer mye tid

Huntonit er veldig enkelt å montere, og du får et lekkert resultat uten synlige skjøter. Du kan gjøre jobben helt selv, og trenger ingen spesialverktøy for å sette opp veggene. Det eneste du trenger å gjøre er å skru veggplatene på eksiterende vegger eller stenderverk.

– Platene monteres veldig enkelt på reisverk, som er tilpasset veggplatenes bredde og høydemål. De skrus på reisverket og overlappes med en ny plate, og skruene blir ikke synlige. Jeg brukte en helt vanlig batteridrill da jeg monterte platene hjemme. Dette klarer jeg å montere helt alene uten hjelp! forklarer Annette, og legger til:

– En vegg på tre meters bredde var platet, og hadde perfekt overflate uten noe merbehandling på 40 minutter. Huntonit er effektive kvalitetsprodukter som sparer meg for mye tid, og gir meg det riktige inventarutrykket jeg ønsker å skape.

Finn ut mer om Huntonit her.

Huntonit er effektive kvalitetsprodukter som sparer meg for mye tid

Enkelt vedlikehold

En annen fordel er at du slipper vedlikehold og maling. Veggplatene til Huntonit har en glatt overflate som samler lite støv og er både lettstelte og enkle å holde rene.

Huntonit er de eneste ferdigmalte veggplatene som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Produktene er også godkjent av inneklimamerket fra danske Teknologisk Institut.

Les også: Et godt inneklima for deg og dine

Passer til nordisk interiørstil

Huntonit har et stort utvalg av lekre veggplater i ulike teksturer og farger. Slik finner du garantert noe som passer din personlige stil og smak. Sjekk ut hele sortimentet til Basic Wall- og Texture Wall-serien.

Veggplatene passer også på hytta og i fritidsboligen. Det er ikke så rart at nordmenn har lagt sin elsk på denne typen vegger.

– Huntonit har en naturnær følelse, noe som passer godt i vår nordiske interiørstil. I mange generasjoner har vi brukt materialer fra naturen inne i våre hjem. Platene er med på å videreføre dette uttrykket og tradisjonen på en moderne og teknisk tidsriktig måte.


Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer