BYGGMAgasinet

LYSE FARGER: Innred sommerhytta med en lys fargepalett og interiør i naturmaterialer. Få nye sommerlette vegger og tak på et blunk med ferdigmalte Huntonit Wood Panelbord hvit (på bildet).

Her er våre interiørtips til sommerhytta

Har du nettopp realisert hyttedrømmen eller trenger du inspirasjon før du setter i gang med oppussingen? Finn ut hvordan du enkelt innreder i en romantisk sommerlig stil med Huntonit panelbord på vegger og tak.

April 2017

Hytta er det ultimate stedet for å senke skuldrene og tilbringe kvalitetstid sammen med familie og venner. Derfor ønsker vi også å gjøre jordbærstedene våre så innbydende og hjemmekoselige som mulig.

Sommerlig og lys atmosfære

Annette Nordstrøm er både interiørblogger med bloggen www.annettenordstrom.com, stylist, fotograf, designer og skribent. Hun har mange gode interiørtips til deg når du skal pusse opp og innrede sommerhytta.

Annette profil 2
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Annette Nordstrøm har 10 års erfaring som stylist og fotograf for en rekke norske og utenlandske magasiner.

– I en sommerhytte er det viktig å fokusere på å skape en sommerlig, lys og trivelig atmosfære. Det er mange interiørelementer vi forbinder med sommer. Flere av oss innreder med maritime elementer ved havet og lar naturen flytte inn. Det er aldri feil å innrede en sommerhytte i lyse valører med materialer som gir assosiasjoner til naturen. Plankvegger er en perfekt base for rommet som skal dekoreres.

Vil du vite mer om den maritime stilen? Les også: Drøm deg bort til luksuslivet i the Hamptons

Blått som havet

For å få en avslappende ferie på sommerhytta passer det utmerket med en fargepalett som gjenspeiler naturen utenfor med sommer og sjø. Derfor velger mange lyse farger når de skal pusse opp sommerhytta.

– Når du pusser opp en sommerhytte eller et hus er det viktig å velge en fargepalett og stil som skaper den riktige og gode sommerstemningen for deg. Når sommerstedet ligger i nærheten av havet, velger flere å innrede i blå valører. Blå er en farge som skaper et beroligende interiør i hytta, noe mange ønsker seg på et fritidssted. La deg inspirere av de sarte fargene i naturen og innred med en fargepalett som er sommerlig og leken.

I en sommerhytte er det viktig å fokusere på å skape en sommerlig, lys og trivelig atmosfære

Tak og vegger fornyet på et blunk!

Trenger både tak og vegger på hytta en fornyelse? Da er Huntonit ferdigmalte panelbord et veldig smart valg fordi disse er svært enkle å montere selv. Panelbordene kan brukes både stående og liggende på tak og vegg, og er en lettvint løsning når du skal pusse opp familiens sommerhytte.

– Jeg har hjulpet flere med å pusse opp sommerhyttene sine og kan varmt anbefale Huntonit panelbord. Dette produktet passer perfekt på tak og vegger og gir rommet en lys, sommerlig og klassisk følelse. Når det samme materialet blir brukt både på vegger og tak gir det rommet et helhetlig inntrykk. Panelene er lette å legge og rommet blir fornyet på et blunk, forklarer Nordstrøm.

Les også: Skap et kjøkken med sjel

Huntonit panelbord har en sterk overflate som er enkel å rengjøre. Panelbordene leveres i to ulike overflater – kostemalt og lett trestruktur.
Gå innom din nærmeste byggevareforhandler for å se det store utvalget av Huntonit panelbord.

Finn ut mer om Huntonit panelbord her.

Få mer inspirasjon til sommerhytta her:

HENT TING FRA NATUREN: Bruk maritime elementer, skjell og selvplukkede blomster.

Få nye sommerlette vegger og tak på et blunk med ferdigmalte Huntonit Wood Panelbord hvit

Innred sommerhytta med en lys fargepalett og interiør i naturmaterialer.

– I en sommerhytte er det viktig å fokusere på å skape en sommerlig, lys og trivelig atmosfære, forklarer interiøreksperten.

PERSONLIGE SKATTER: For å få et personlig uttrykk, finn frem brukte skatter som for eksempel gamle kart og bestemors hatter.

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer