BYGGMAgasinet

Skap en lun og innbydende sofakrok med mange puter og myke tekstiler i ulike farger, mønstre og teksturer.

Gjør hytta mer rustikk og innbydende

Jo mer det går mot høst og vinter, desto mer kommer trangen til å trekke seg oppover mot den vakre, norske fjellheimen. Med enkle grep kan du skape en lun og rustikk stil på hytta.

September 2017

Ingenting slår å slenge seg ned på sofaen etter en lang og deilig tur i fjellet. Da er det ekstra hyggelig å omgi oss i koselige omgivelser med interiør som gir en deilig og avslappet stemning.

Annette profil
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Annette Nordstrøm har 10 års erfaring som stylist og fotograf for en rekke norske og utenlandske magasiner.

Nye panelbord — perfekt for hytta

Huntonit har egenskaper som takler store variasjoner i både temperatur og fukt bedre enn de fleste andre typer interiørpanel. Med de nye panelbordene fra Huntonit har du i tillegg det perfekte utgangspunktet for å skape en rustikk stil på hytta. De kommer i mange ulike valører og finnes i både lyse og mørke utførelser.

Annette Nordstrøm er både interiørblogger med bloggen www.annettenordstrom.com, stylist, fotograf, designer og skribent. Hun har en stor forkjærlighet for å bruke de nye Huntonit panelbordene og mener de egner seg svært godt for hytter.

—Tendensen viser at vi ønsker å innrede våre hytter med naturnære elementer. De nye panelbordene fra Huntonit er utformet for å gjenskape et naturekte utrykk. Ved å bruke trepanel på vegg skapes en lun stemning med et trendriktig og rustikt utrykk, sier Nordstrøm.

Finn ut mer om Huntonit Rustikk Panelbord her.

Klikk enkelt sammen

Panelbordene klikkes enkelt sammen i hverandre, og Nordstrøm ser mange fordeler ved å bruke Huntonit Rustikk Panelbord.

— Det går mye raskere å få de nye panelbordene opp på veggen enn panel av heltre. I tillegg er det et mye rimeligere alternativ. Siden platene er ferdigbehandlet trenger man ikke bekymre seg for et uønsket beis- eller malingsresultat. Velger du panelbord fra Huntonit vet du akkurat hvordan resultatet blir, sier Nordstrøm.

Ikke vær redd for å mikse ulike mønstre og teksturer. I kombinasjon med metall og skinnmøbler blir rommet lunt og inviterer til mange hyggestunder.

Tips til rustikk stil

Med sin mørke utførelse er Huntonit Rustikk Panelbord Dovre et godt alternativ til veggene på hytta. Nordstrøm her også flere andre gode tips til hvordan skape en rustikk stil i våre andre hjem.

10
Skap en lun og innbydende sofakrok med mange puter og myke tekstiler i ulike farger, mønstre og teksturer.
— Vi velger ofte å innrede våre fjellhytter med interiør og tekstiler i en rustikk stil, da det skaper et varmt miljø. Dypere valører er også med på å gi en fjellhytte den lunheten vi ønsker. Med innslag av høstens farger i tekstilene, bringer vi den vakre årstiden inn i interiøret. Ikke vær redd for å mikse ulike mønstre og teksturer. I kombinasjon med metall og skinnmøbler blir rommet lunt og inviterer til mange hyggestunder, sier Nordstrøm og legger til:

— Ikke glem å innrede hytta etter hva den i hovedsak skal brukes til, nemlig et sted der du kan slappe av og samle krefter. Derfor er det viktig å skape lune hjørner, gjerne med en stor sofa med myke puter og deilige pledd som du bare ønsker å krølle deg opp i, og lese en god bok eller ta deg en middagslur.

Besøk din nærmeste byggevareforhandler for å sjekke ut hele utvalget av Huntonit eller få mer informasjon her.
Huntonit range hytte[1]

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer