BYGGMAgasinet

Få et hjem inspirert av naturen

Interiørekspert Ann Merete Slåttland viser deg hvordan du får stilen med naturlige elementer, som er en god match sammen med Huntonit veggpanel i lyse valører.

Oktober 2017

Selv om vinteren og kuldegradene røsker tak i oss, kan du helt fint beholde sommerfølelsen innendørs med en lys og dus atmosfære. For å få en naturlig stil kan du kombinere naturmaterialer som tre, skinn, keramikk og ull. Hent gjerne kvist, stein og lyng fra naturen og lag dine egne dekorasjoner.

Annmerete 9
INTERIØREKSPERT: Frilansjournalist og blogger, Ann Merete Slåttland. Foto: Irene Sandved Lunde

Helt naturlig stil

Ann Merete Slåttland, er frilansjournalist og står bak interiørbloggen www.kreativ-i-tetblogg.com, der hun fokuserer på oppussing, DIY-prosjekter og mye annet. Slåttland har også faste spalter i Rom123 og BoligDrøm, samt at hun gjør ulike foto- og stylingoppdrag. Interiøreksperten gir deg følgende tips til hvordan du innreder et rom med naturlige materialer.

– Den naturlige stilen skaper vi ved å ta i bruk naturmaterialer som tre, skinn, strå, stein, keramikk og ull. Fargene kan gjerne være lyse og lette, eller gå over i den varme skalaen som gult, oransje og grønt. Her er det ingenting i veien for å lage ting selv av det du finner i naturen!

– De fleste naturmaterialene passer sammen, men tenk litt over at du vil skape kontraster ved å blande mykt med hardt; som betong med strå eller keramikk med ull. En skinnstol eller -sofa er superlekkert, og du må gjerne bruke terracotta-potter til plantene.

Helt naturlig 8
Med veggplatene Huntonit Wood Sand får du enkelt en lett og dus atmosfære. Naturlige elementer som tre, rotting og strå er en god match med de lyse veggene.

Les også: Få en chic og rustikk stil på soverommet

Huntonit gir en unik lunhet til rommet

Du kan enkelt få en lett og dus atmosfære med veggpanelet Huntonit Wood Sand.

– Veggplatene Huntonit Wood har en naturlig trestruktur som gir en helt unik lunhet i rommet. Veggene blir rett og slett mer levende. Huntonit-platene med fargen Wood Sand skaper en rolig og fin base, og de er lette å kombinere med andre farger og materialer.

Les også: Lag en grønn og frodig oase i stua

Det er også veldig kjapt å montere veggplatene – og dette er noe du helt enkelt kan gjøre alene.

– Huntonit veggplater monterer du enkelt selv, på eksisterende vegger eller stenderverk. Platene festes til veggen med skruer i den smarte skjøten, og så skrus neste plate på plass. De har en elegant not/fjærløsning som gjør at du ikke ser skjøten når de er skrudd opp på veggen. Hver plate er 60 cm bred, så det tar ikke lange tiden å komme rundt heller.

Visste du at Huntonit-platene også er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund? Veggplatene gir ingen avgassing og inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer. Huntonit har et stort fokus på hvordan vi kan sikre et godt inneklima, slik at du ikke skal bli syk i hjemmet.

Helt naturlig 11
INGEN AVGASSING: Veggplatene fra Huntonit er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbud. Platene gir ingen avgassing og inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer.

Gå innom din nærmeste byggevareforhandler for å se det store utvalget av Huntonit-veggplater. Se også nettsiden til Huntonit for nærmere informasjon.

Kommentarer

Les også disse sakene

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer