BYGGMAgasinet

Få et hjem inspirert av naturen

Interiørekspert Ann Merete Slåttland viser deg hvordan du får stilen med naturlige elementer, som er en god match sammen med Huntonit veggpanel i lyse valører.

Oktober 2017

Selv om vinteren og kuldegradene røsker tak i oss, kan du helt fint beholde sommerfølelsen innendørs med en lys og dus atmosfære. For å få en naturlig stil kan du kombinere naturmaterialer som tre, skinn, keramikk og ull. Hent gjerne kvist, stein og lyng fra naturen og lag dine egne dekorasjoner.

Annmerete 9
INTERIØREKSPERT: Frilansjournalist og blogger, Ann Merete Slåttland. Foto: Irene Sandved Lunde

Helt naturlig stil

Ann Merete Slåttland, er frilansjournalist og står bak interiørbloggen www.kreativ-i-tetblogg.com, der hun fokuserer på oppussing, DIY-prosjekter og mye annet. Slåttland har også faste spalter i Rom123 og BoligDrøm, samt at hun gjør ulike foto- og stylingoppdrag. Interiøreksperten gir deg følgende tips til hvordan du innreder et rom med naturlige materialer.

– Den naturlige stilen skaper vi ved å ta i bruk naturmaterialer som tre, skinn, strå, stein, keramikk og ull. Fargene kan gjerne være lyse og lette, eller gå over i den varme skalaen som gult, oransje og grønt. Her er det ingenting i veien for å lage ting selv av det du finner i naturen!

– De fleste naturmaterialene passer sammen, men tenk litt over at du vil skape kontraster ved å blande mykt med hardt; som betong med strå eller keramikk med ull. En skinnstol eller -sofa er superlekkert, og du må gjerne bruke terracotta-potter til plantene.

Helt naturlig 8
Med veggplatene Huntonit Wood Sand får du enkelt en lett og dus atmosfære. Naturlige elementer som tre, rotting og strå er en god match med de lyse veggene.

Les også: Få en chic og rustikk stil på soverommet

Huntonit gir en unik lunhet til rommet

Du kan enkelt få en lett og dus atmosfære med veggpanelet Huntonit Wood Sand.

– Veggplatene Huntonit Wood har en naturlig trestruktur som gir en helt unik lunhet i rommet. Veggene blir rett og slett mer levende. Huntonit-platene med fargen Wood Sand skaper en rolig og fin base, og de er lette å kombinere med andre farger og materialer.

Les også: Lag en grønn og frodig oase i stua

Det er også veldig kjapt å montere veggplatene – og dette er noe du helt enkelt kan gjøre alene.

– Huntonit veggplater monterer du enkelt selv, på eksisterende vegger eller stenderverk. Platene festes til veggen med skruer i den smarte skjøten, og så skrus neste plate på plass. De har en elegant not/fjærløsning som gjør at du ikke ser skjøten når de er skrudd opp på veggen. Hver plate er 60 cm bred, så det tar ikke lange tiden å komme rundt heller.

Visste du at Huntonit-platene også er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund? Veggplatene gir ingen avgassing og inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer. Huntonit har et stort fokus på hvordan vi kan sikre et godt inneklima, slik at du ikke skal bli syk i hjemmet.

Helt naturlig 11
INGEN AVGASSING: Veggplatene fra Huntonit er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbud. Platene gir ingen avgassing og inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer.

Gå innom din nærmeste byggevareforhandler for å se det store utvalget av Huntonit-veggplater. Se også nettsiden til Huntonit for nærmere informasjon.

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer