BYGGMAgasinet

Få det fint hjemme med trendy veggplater

Finn dine favoritter blant de nyeste fargene og dekorene til Walls4You.

Mars 2016

Det har aldri vært enklere å få tapet opp på veggene. Med de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, slipper du å tenke på sparkling, pussing og tapetsering når et rom skal fornyes. Det er bare å velge sin favorittapet, og skru opp veggplatene i rommet.

Miks og match

Walls4You ferdigtapetserte veggplater kommer i et stort utvalg med mange lekre design og farger. Ved å bruke disse veggplatene sparer du deg selv for mange timers jobb, og du kan velge de kombinasjonene du ønsker. Miks og match mellom veggplater fra de tre ulike kolleksjonene Trend, Classic og Basic.

– Tapet er i trendbildet som aldri før. Vi ser mye mønster, både blomster og ornamenter, samt ensfargede tapet, gjerne med svake metalliske effekter. Tapet byr på mange muligheter, gir veggene særpreg, samtidig som tapet kan oppleves som mykere enn malte vegger. I Walls4You-utvalget finner du tidsriktige farger på tapetene som er lette å kombinere med dagens interiør, sier interiørstylist Signe Schineller, som står bak bloggen resignert.no, og er kjent fra TV-programmene God morgen Norge, Herlige hjem, Sinnasnekkeren og Boligkrise.

I tillegg har også Walls4You og Walls2Paint identisk skjøt. Slik at dersom du ønsker så fungerer det supert å kombinere disse platene. Mange har et ønske om variasjon i veggene, og har med stort hell benyttet Walls4You på noen vegger og Walls2Paint på andre vegger eller områder i samme rom.

Walls4you concrete (2)
URBANT OG INDUSTRIELT: Bruk de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You plain dark concrete, med enkle kontormøbler for en urban og industriell stil.

Trendy tapet

Trend-kolleksjonen er utviklet for deg som vil ha det nyeste, og passer perfekt både som fondvegg og til et helt rom som du skal fornye. Her finnes det utallige variasjonsmuligheter. En av nyhetene er Crusoe 10452, som kan minne om bølgeblikk, og har et flott fargespill av blå, grå og sort. Du bør også sjekke ut Rustic Oak 10462, som gir en lun og god atmosfære. Tips: bruk den gjerne i kombinasjon med White metallic deco 4651. Det er tre nyheter i serien Metallic deco, som er en diskret tapet med et nydelig metallisk shimmer, og kommer i fargene hvit, grå og kobber. Her er nyhetene i Trend-kolleksjonen:

Trend collection nyheter collage

Klassiske tapetvarianter

Classic-kolleksjonen består av klassiske dekorer og overflater. Med disse klassiske Walls4You-veggplatene har du mange kombinasjonsmuligheter, for eksempel har de klassiske stripetapetene ensfargede tapeter som matcher. Denne kolleksjonen gir et eksklusivt og varig resultat. Her er noen av nyhetene i Classic-kolleksjonen:

Classic   nyheter collage

Nøytralt og diskret

I tillegg finner du også Basic-kolleksjonen, som har enklere dekorer med diskret overflate som gir delikate, lyse og tidløse rom. Disse Walls4You-veggplatene er like velegnet i privat rom som i offentlig miljø, og har delikate og behagelige gråtoner. Du kan gjerne mikse ensfargede panel med hverandre, for eksempel nyhetene Grey deco 4150 og White deco 4147.

Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer