BYGGMAgasinet
Huntonit terracotta 1

Huntonit Terracotta passer perfekt til den eklektiske stilen.

Bland ulike interiørstiler og spenstige farger

Gå for den eklektiske stilen neste gang du skal fornye et rom.

August 2016

Vi trenger ikke gå mange år tilbake til da alt skulle være hvitt. Hvite vegger, tak og gulv, med et interiør i samme fargenyanser. Nå ser vi stadig mer farger i de norske hjem. Vi dekorerer med stemningsfulle farger som gir våre hjem både liv og personlighet, og tør å eksperimentere med interiør av ulike teksturer og fasonger.

Eklektisk stil

Det finnes ingen fasit når det kommer til innredning. Mange av oss liker å blande forskjellig interiør, og foretrekker å innrede med gjenstander som gjenspeiler personligheten vår. Dette kalles eklektisk stil. Miks gjerne loppemarkedfunn med designelementer, arvegods, fargerike tekstiler og interiørtrender. Kort sagt, bruk de tingene du liker og sett de sammen til et helhetlig uttrykk.

Les også: Sett farge på tilværelsen

Start med veggene

Et godt utgangspunkt når du skal fornye et rom, er å starte med veggene. Med Huntonit veggpanel kan du velge mellom et stort spekter av ulike ferdigmalte overflater i moderne og spennende farger. Huntonit gir liv til veggene på en helt unik måte og er et perfekt valg når du skal pusse opp hjemme.

Huntonit terracotta 2

Du finner garantert en veggfavoritt som passer til interiøret ditt. Det beste av alt er at veggpanelene fra Huntonit er raske og superenkle å montere. Glem sparkling og maling, finn den overflaten og fargen du liker best, og monter veggplatene på 1-2-3.

Les også: Slik gjør du rommet ditt unikt

Personlig uttrykk

Med nye veggplater på plass på et blunk, kan du bruke resten av tiden på å innrede rommet og leke deg frem til et personlig uttrykk som du selv blir fornøyd med. Og som kronen på verket, spander på deg en bukett friske blomster eller en grønn plante. Det gjør rommet organisk og levende.

Dra innom din nærmeste byggevareforhandler for å se det store utvalget av Huntonit veggpanel. Se også huntonit.no for mer informasjon.

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer