Naturstue4
FLEKSIBELT HJEM: En stue har mange ulike funksjoner. Den skal fungere som oppholdsrom og TV-rom, og det er også her man inviterer til besøk.

Walls4you - snarveien til et perfekt bakteppe

Uansett hva utgangspunktet ditt er, så er veggplatene Walls4you snarveien til et perfekt resultat. Vi har snakket med to fagfolk som begge bruker Walls4you i sin arbeidshverdag.

Vurderer du å pusse opp? Med Walls4you slipper du pussing, sparkling, tapetsering og maling. En som ofte bruker disse veggplatene i sitt yrke er interiørstylist Annette Nordstrøm.

Naturstue4
LUFTIG: Et glassbord med søyle er helt i tiden. Det sørger for et luftig inntrykk i stuen, noe som understrekes med nøytrale veggplater fra Walls4you.

– Disse veggplatene er utrolig enkle å montere. Med én gang du har klikket dem på plass, er du ferdig med oppussingen. De er tapetserte, så du slipper alt av byggestøv og malingsøl hjemme, sier hun. Når vi snakker med henne har hun akkurat ferdigstilt en fresh sommerstue der hun har brukt en nøytral palett fra Walls4you.

– Veggplatene er utrolig enkle å montere.

Les mer om Walls4you her.

Kollage2
TRENDY: Interiørstylisten forklarer at glasselementer er i trendbildet denne sommeren. Søyler er også et designgrep som er på vei inn.

Fargerikt eller nøytralt – valget er ditt

– Veggene er viktigere enn man kanskje tror i en stue. De rammer inn hverdagen vår, og jeg er opptatt av at man bør velge en palett man føler seg hjemme i. Det er ikke sånn at alle nødvendigvis må bruke farger på veggene selv om interiørmagasinene dikterer det, sier Annette.

20lat 047
HYTTEHJUL: Vi er de første som produserer husvogner i treverk, og som har reisverk og mineralull i veggene. Vi isolerer også husvognene våre slik at de tåler en norsk vinter, forklarer Stein Ola.

Brukervennlighet og kvalitet hånd i hånd

En annen som bruker veggplatene Walls4you er tømrer Stein Ola Stene. Han er daglig leder i Stebo Husvogner, et firma som lager små hytter på hjul. Til å begynne med importerte han husvognene, men i fjor startet han egenproduksjon på Frosta i Trøndelag. Husvognene skreddersys etter kundenes behov, og det er viktig at elementene er enkle å montere og holdbare over tid. Stein Olas valg av veggplater falt på Walls4you.

–Walls4you er ekstremt enkle å montere. Hvem som helst kan klare det og resultatet blir alltid bra. For oss var det også et valg basert på kvalitet. Vi ønsker å bruke veggplater som tåler temperatursvingningene som kan oppleves i et norsk klima, sier han.

Se hele utvalget av Walls4you her.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer