Tv stue 1

Slik skaper du en ledningsfri TV-stue!

Få en triveligere stue og bli kvitt ledningskaos med smarte veggplater.

Dagens hjem er full av teknologiske duppeditter og særlig i stua, familiens viktigste oppholdsrom, kan det lett hope seg opp med ledninger til TV, playstation, musikkanlegg og utallige ladere.

Samtidig vet vi at et ryddig hjem gir et ryddig sinn, så det er utvilsomt verdt å investere i smarte løsninger som minimerer rot, og skaper en mer organisert tilværelse. Er du glad i en mer minimalistisk stil, er det å rydde bort unødvendig rot noe av det viktigste du kan gjøre for helhetsinntrykket.

«Et ryddig hjem gir et ryddig sinn»

Veggplater gjør jobben enklere

Dersom tiden likevel er inne for en oppgradering av veggene i stua, er det en ypperlig anledning til å rydde bort ledningskaoset. Med de ferdigtapetserte veggplatene Walls4You fra Forestia kan du enkelt skape en stor forandring uten omfattende oppussing. Platene klikkes enkelt sammen og gir et jevnt og proft resultat.

Montering 9
Slik kan du enkelt skjule alle ledninger bak veggen og få et rent og oversiktlig TV-område.

Walls4You finnes i et stort utvalg farger, teksturer og design, er enkle å sette opp og egner seg i tillegg svært godt til å lage hull som ledninger kan dras gjennom.

Så enkelt kan det gjøres:

1. Planlegg godt! Du må bestemme hvor du skal ha TV-en FØR du setter opp veggplatene
2. Bor et hull i den aktuelle veggplaten med et hullbor – rett bak der TV-en skal henge slik at TV-en vil dekke over hullet
3. Nede ved gulvet, eller der du ønsker at kabelen skal komme ut, borrer du et nytt hull med hullbor. Hullet kan dekkes med et tak-/vegglokk eller et lokk for kabelgjennomføring.

PS: Husk hullbor med en størrelse som passer lokket du skal bruke.

Se hele utvalget av Walls4You-plater her, eller besøk din nærmeste byggvareforhandler.


Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer