Bad1
Huntonit veggplater er et moderne og stilrent alternativ til fliser på baderommet. Her i Faspanel 6-bord i den lekre fargen Mist.

Slik pusser du opp badet på rekordtid!

Å oppgradere badet behøver ikke være så omfattende som mange frykter. Med veggplater fra Huntonit kan du enkelt totalforvandle badet på få dager.

Nei, du må ikke rive alt og finne et midlertidig bosted mens håndverkere totalrenoverer badet i ukesvis. I de fleste tilfeller ønsker man hovedsaklig en estetisk oppgradering for å skape et mer moderne, trivelig bad. Da er det godt å vite at det finnes mange alternativer til full flislegging av våtrom.

Huntonit veggplater er et ideelt alternativ til kostbare fliser på badet

Unikt materiale

Kjell Torland er produktsjef i Huntonit, og forteller at det langt ifra er alle typer veggplater som egner seg for bruk i baderom.

- Huntonit skiller seg fra andre veggplater ved å benytte limsoffet lignin, som finnes naturlig i tresorter som gran og furu. Dette limet gjør at fibrene i platene oppfører seg på en naturlig måte, og trekker seg sammen av seg selv i møte med fukt, som med en trebåt.

- Dette gir Huntonit ekstremt gode egenskaper selv i fuktige forhold. Produkter som benytter kunstige limstoffer har ikke denne egenskapen, og vil derfor svelle opp ved fukt, forklarer produktsjefen.

Baderomsfavoritter huntonit
Huntonit-favoritter for baderommet; f.v Soft Menthol, Skygge Hvit, Caffe Latte, 8-bords Hvit, Earth

Kan stole på Huntonit

- Huntonit tåler både fukt, damp og en del vannsprut, og kan fint brukes på alle vegger og tak på badet dersom man benytter et dusjkabinett. Velger man å dusje direkte på veggen må man bruke andre produkter som egner seg i selve våtsonen, forteller Torland videre.

- Det som er viktig, og det gjelder for alle bad uavhengig av materialer, er å ha en fornuftig ventilasjon og normal takhøyde. Huntonit er brukt i tusenvis av norske bad, og vi har selv 20 års garanti på Huntonit takplater for bad og våtrom.

Les også: Se interiørstylisten sette opp nye vegger på 1-2-3!

Skap drømmebadet

Alle veggplatene fra Huntonit består av samme kjernemateriale og er derfor like godt egnet til bruk i baderom. Forskjellen er at Huntonit kommer i et stort utvalg av ulike formater, farger, overflater og design, slik at du kan velge og vrake basert på interiøret du ønsker, ettersom funksjonaliteten uansett er godt ivaretatt.

- Huntonit veggplater er også enkle å montere selv, og du er sikret et proft resultat på første forsøk ved et korrekt utgangspunkt.

Se www.huntonit.no for hele utvalget og informasjon om montering, eller besøk din nærmeste byggevareforhandler.


Relaterte artikler