Huntonit ocean blue (3)
TRENDY MØRKEBLÅTT: Med veggpanelet Huntonit Deep Ocean kan du skape et trendy og nordisk uttrykk. Kombinere gjerne hvite og lyse tremøbler med en mørk vegg på soverommet.

Sett farge på tilværelsen

Huntonit veggplater passer uansett hvilken stil du har.

Om våren og sommeren ønsker vi å omgis oss med nye og friske farger i hjemmet. Ikke vær redd for å sette farge på tilværelsen! Glade og friske fargekombinasjoner gir både glede og ny energi. Mange har lagt sin elsk på den mørke og dypblå fargen i det siste. Denne blåfargen er tidløs, du kan leve med den i lang tid og den passer i alle rom.

Camilla skjermdump
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Interiørstylist og butikkeier, Camilla Berntsen, er lidenskapelig opptatt av interiør og styling og har 15 års erfaring fra interiørbransjen.

– Min erfaring er at nordmenn nå velger mørkere farger fordi de følger med på interiørtrendene i Europa. Mørkere farger gir en mykere og lun stemning i rommet, og gjør i tillegg rommet mer spennende, sier interiørekspert, Camilla Berntsen.

Berntsen er interiørstylist og butikkeier av interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge. Hun har 15 års erfaring fra interiørbransjen og har gjort alt fra jobber som innredningskonsulent for hoteller og restauranter, til styling på TV-produksjoner og reklamefoto. I tillegg har hun deltatt i ulike interiørprogrammer på TV og hun har vært profilert i ulike interiørmagasiner, både i inn- og utland.

Perfekt til fornying av rom

Med Huntonit veggpanel kan du enkelt og raskt fornye og pusse opp dine rom, samtidig som du får et pent og stilfullt resultat.

– Produktene fra Huntonit er perfekt å velge når man skal pusse opp hjemme eller innrede nye rom. Produktene er enkle og effektive å montere, og i tillegg er det stor variasjon av farger og overflater, sier Berntsen fornøyd.

Originalt og tidløst

Huntonit Basic Wall er kostemalte veggplater, som gir hjemmet ditt et originalt og tidløst utseende. Uansett hvilken interiørstil man har, så finnes det veggplater som passer til de aller fleste uttrykk. – Har man en enkel skandinavisk stil og lyse møbler, kan det være fint med mørkere kontrastvegger, forklarer interiørstylisten og legger til:Huntonit terracotta 1

– Er man glad i det eklektiske og fargerike, kan man gå for lyse pasteller i rosa og fersken på kostemalt panel. Pasteller er det hotteste vi ser i trendbildet om dagen, og noe som understreker det eklektiske og feminine. Her er det også rom for å eksperimentere med stil og fargemiks- for å skape et personlig uttrykk.

Ønsker du en mer rustikk og landlig stil? Les også: Slik gjør du rommet ditt unikt

Finn din personlige stil

Huntonit-sortimentet er stort, og fargepaletten spenner fra ulike nyanser av hvitt og grått, til brunt og mørkeblått i to delikate og tidsriktige paletter. Mange av fargene kan kombineres slik at man lettere kan skape sin egen personlige stil. Huntonit finnes i Basic Wall, Texture Wall, Designvegg og Panelbord.

Relaterte artikler

Huntonit proff vegg årets trendfarge rosa pidestall 16x9
Huntonit + fler

Årets farger 2022 – her er fargetrendene

Årets farger er lune og varme nyanser som rosa, gult og den nye fargen greige – en blanding av grå og beige. Interiørstylist Annette Nordstrøm tar pulsen på årets fargetrender.

Les mer