Glad hipster 1 lysere
BLI EN LEKEN GLADHIPSTER: Sats på en urban, bohemsk og fargeglad stil med forkjærlighet for skandinavisk design og ekte håndverk av en eldre årgang. Her er veggplatene, walls2paint, malt med Jotun-fargen S 5010-R10B.

Er du klar for den lekne gladhipster-stilen?

Du trenger ikke bo på Grünerløkka for å innrede hjemmet ditt som en trendy gladhipster. Miks gammelt med nytt, og det bohemske med den skandinaviske stilen.

Med veggplatene, walls2paint, har du det perfekt utgangspunktet for å ta fatt malepenselen og leke deg med energiske farger og spreke mønstre på veggene.

Den lekne gladhipsterstilen er helt klart en av årets urbane interiørtrender. Med denne stilen får du moderne og personlige omgivelser som gir deg masse energi. Er du opptatt av det ekte og genuine, og samtidig det impulsive og temperamentsfulle? Da er denne trenden perfekt for deg!

Uhøytidelig og personlig stil

Ekteparet Annette og Christian Thorsbye er både interiørbloggere med bloggen annettechristian.com, stylister, fotografer, designere og skribenter. De har selv utforsket den lekne gladhipster-stilen. Sjekk hvordan mønsteret på veggen ble til.

Annette og christian2
INTERIØREKSPERTER: Annette og Christian Thorsbye er både interiørbloggere, stylister og fotografer. Ekteparet har stadig nye kreative ideer og elsker å teste de siste interiørtrendene.

– Leken gladhipster er for den lekne typen som er litt bohemsk og uhøytidelig. Her er alt lov, men stikkordet er å blande personlige ting med gammelt, nytt og bohemsk. Farger er tydelig representert i denne interiørstilen og det er et interiør som gjør deg glad. Det handler ikke om det rene eller perfekte, men det å understreke en personlig stil, forklarer Annette.

Les også: Slik får du en nordisk og nostalgisk stil

Hvordan lykkes med stilen?

Farger og en fargemiks er en viktig del av denne stilen. Dype valører som møter detaljer i sterke farger i ulike mønstre skaper en leken og veldig personlig stil. Stilen er for en deg som liker ting og detaljer, og for deg som liker å hygge seg i hjemmet med en avslappet atmosfære rundt deg.

– Mitt tips er å tørre og blande ulike ting som i utgangspunktet man tenker ikke passer sammen. Men når tingene får litt ettertanke og en passende plassering i hjemmet, kan en utenkelig interiørmiks bli riktig så dynamisk og spennende, svarer Christian og legger til:

– Bruk farger og mønstre sammen og dra heller på med litt for mye enn for lite. Ikke tenk så mye på hva som er riktig og galt, men lek deg med innredningen. Interiør skal være gøy og husk at du kan alltid fikse på ting som ikke funker!

Les også: Få en rocka og herskapelig stil med kalkmaling

Blankt lerret for kreativ utfoldelse

En fornyelse i hjemmet starter gjerne med veggene. Med walls2paint trenger du ikke sparkle og grunne for å få en pen slett vegg. Veggplatene er dekket med en tapet som egner seg godt til maling. Med tette skjøter får du også en fin slett vegg. Platene monteres raskt og effektivt, og etterpå maler du dem enkelt. Du kan gjerne male i din favorittfarge, eller du kan teste ut ulike malingstrender. Veggplatene passer også godt for tapetsering.

– Med helt rene og hvite overflater, gir walls2paint deg full frihet til å velge den malingen og fargen du ønsker. Hvis du velger en farge som ikke gir resultatet du håpet på, kan du enkelt male over med en ny farge. Disse veggplatene er skapt for en personlig stil og er klare for en ny veggfarge på et blunk, sier Annette engasjert.

Glad hipster 5 lysere
LAG ET EGET VEGGMØNSTER: Få en helt unik vegg ved å male walls2paint veggplater i en fargerik grunnfarge, som deretter dekoreres med et lekent mønster rett på veggen.

Hjemmelagd er vellagd

Hjemmelagde DIY (Do It Yourself)-gjenstander, passer perfekt til denne stilen. Du kan for eksempel sy sammen noen etniskinspirerte puter, hekle et fargerikt pledd eller male ditt eget mønster på veggen:

– Å skape en del av interiøret selv er en klar del av stilen. Hvorfor ikke male et mønster på veggen som ingen andre har og som gir et helt personlig preg i rommet? Bruk sjablonger eller mal det på frihånd. Til denne stilen blir ingenting feil så lenge du liker det selv. Ikke vær redd for å skape en helt egen stil og teste ut walls2paint-platene i ulike veggfarger. Det er walls2paint som skapt for, sier Annette.

Les mer om walls2paint malingsklare veggplater på forestia.no, eller gå innom din nærmeste byggevareforhandler for mer informasjon.

Relaterte artikler