Sofistikert eleganse 2

La en sofistikert eleganse innta soverommet

Vær vågal og få det glamorøst med dype rødfarger. Veggplatene walls2paint gjør det enda enklere å fornye veggene og realisere denne fargedrømmen.

Rødvin er ikke bare godt i glasset. Fargen Bordeaux er en superhot farge, som er helt nydelig på soverommet. Vi har allerede sett burgunder eller vinrødt på klær en stund, men ikke like mye i interiør. Nå er den dype rødfargen også på full fart inn i hjemmene våre. Hvis du er lei av hvite vegger kan du kjøre på med vinrødt på veggene og kombinere med ulike rød- og rosatoner i interiøret. Det blir en veldig lekker fargekombinasjon!

Annette profil
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Annette Nordstrøm har 10 års erfaring som stylist og fotograf for en rekke norske og utenlandske magasiner.

SANS FOR EKSKLUSIVE DETALJER

De dype rødfargene passer for deg som våger litt mer og som vil være leken i fargevalget. Disse fargene gir hjemmet både varme og pasjon. Annette Nordstrøm er både interiørblogger med bloggen www.annettenordstrom.com, stylist, fotograf, designer og skribent. Interiøreksperten forklarer nærmere hvem denne stilen passer for.

— I det siste har vi sett innslag av dypere juvelvalører i interiørene. Bordeaux er en Jotun-farge som gir rommet et sofistikert, innbydende og varm følelse. Denne stilen passer for deg som ønsker at hjemmet skal bugne og fargen passer en maksimalist med sansen for eksklusive detaljer.

Les også: La veggen bli et blikkfang i rommet

VARM OG VAKKER FARGE

Rødfargene gjør mye godt med humøret ditt, og gir rommet både lekenhet og varme.

— Denne vakre og dype rødnyansen passer i flere rom i hjemmet. Her er fargen vist i et soverom, men den kan like gjerne være en flott ramme i en stue sammen med en herlig og myk velursofa. Fargen gir både varme og lunhet til rommet, og passer perfekt når vi nå går mot mørkere tider og vil tilbringe mer tid innendørs.

Sofistikert eleganse 3
HOT HOT HOT: De dype bærfargene er superaktuelle, og er både elegante og glamorøse. Her er veggplatene walls2paint malt med Jotun-fargen Bordeaux.

Les også: Mal et spennende uttrykk på veggen

MALSLETTE VEGGER

Er veggflatene både ruglete og slitte i rommet du skal male? Veggplatene walls2paint et perfekt utgangspunkt for å fornye veggene raskt.

— Walls2paint er klare for et malingsstrøk så raskt veggplatene er montert. Platene er enkle å montere og når de er på plass er det bare å male på med ønsket farge. Walls2paint er ferdig grunnet og glatte, noe som gir veggen et perfekt resultat etter et par malingsstrøk.

walls2paint er klare for et malingsstrøk så raskt veggplatene er montert

Sofistikert eleganse 12
DYPE RØDNYANSER: Denne fargepaletten er nydelig i blomsterbuketter og stilleben – og ikke minst på veggene!

LA DEG FORFØRE!

Mange forbinder også dyprøde toner og burgunder med erotikk, romantikk og intimitet. Du kan enkelt skape en sofistikert og elegant stil på soverommet – fylt med lidenskap.

— Et elegant og sofistikert soverom skaper du med det lille ekstra. Bruk gjerne velurstoffer i kombinasjon med bomull eller lin. Møblene bør gjerne ha litt glamfaktor. Nå som gull og messing er tilbake i trend kan møbler i dette metallet være med på å gi det riktige uttrykket. Friske blomster i vaser er alltid luksus, og noe ethvert elegant og sofistikert hjem bør dekoreres med. Kos deg med å kreere vakre blomsterdekorasjoner til ditt glamorøse og elegante hjem.

Relaterte artikler