Før og etter hjemmekontor

Hjemmekontoret før og etter – sjekk forvandlingen!

– Veggstrien forsvant på et blunk, sier blogger, Ann Merete Slåttland, som har pusset opp og testet veggplatene Walls2paint.

Har du et gammelt og slitent rom som er modent for oppussing? Det er mye enklere enn du tror! Sjekk hvor raskt du kan forandre rommet med hvite veggplater fra Walls2Paint.

Annmerete 9
INTERIØREKSPERT: Frilansjournalist og blogger, Ann Merete Slåttland. Foto: Irene Sandved Lunde

Veldig fornøyd med resultatet!

Interiørekspert, Ann Merete Slåttland, er frilansjournalist og står bak interiørbloggen www.kreativ-i-tetblogg.com, der hun fokuserer på oppussing og DIY-prosjekter. Slåttland har også faste spalter i Rom123 og BoligDrøm, og gjør i tillegg ulike foto- og stylingoppdrag. Hun er veldig glad i å pusse opp, og denne gangen var det et gammelt gjennomgangsrom/loftsstue som skulle omgjøres til et praktisk og lekkert hjemmekontor.

– Jeg har laget meg et kombinert kontor, hobbyrom og fotostudio, og er veldig fornøyd med resultatet! Den kjipe strieveggen er borte og alle vegger er slette og fine. Jeg har for det meste innredet med ting fra Ikea, i tillegg til at jeg gjenbruker String-hyllene mine som jeg hadde på kontoret mitt i leiligheten. Jeg går for en lys base, og lar heller fargene poppe på ting og møbler, forklarer Slåttland.

Slik så rommet ut før:

Test collage
BORT MED VEGGSTRIEN: Veggplatene walls2paint skrus enkelt opp på eksisterende vegg. Foto: Ann Merete Slåttland

Enkelt å bli kvitt strieveggene

– Rommet hadde blåmalte strievegger og et skikkelig retro gulvbelegg som egentlig var ganske kult, men som dessverre hadde en del skader. Jeg hadde veldig lyst til å bli kvitt strieveggene, og vurderte både helsparkling og gipsplater, men ingen av metodene fristet egentlig noe særlig, forklarer Slåttland.

Derfor falt valget på veggplatene walls2paint, som er ferdiggrunnet og slette.

– Jeg så for meg at kontoret mitt skulle ha helt hvite vegger, og fant ut at walls2paint var det som passet best å bruke. Veggplater er veldig enkle å sette opp, og man må ikke være snekker for å få det til.

Å slippe unna sparkling og pussing er jo bare drømmen!

– Har du strie, panelvegger eller andre vegger du vil ha slette, vil jeg absolutt anbefale å bruke walls2paint. Å slippe unna sparkling og pussing er jo bare drømmen!

Les hele blogginnlegget om Ann Meretes oppussing av nytt hjemmekontor her.

Se så fint det ble! Her er flere bilder av det nye hjemmekontoret med walls2paint og stilig innredning:

Finn ut mer om veggplatene walls2paint her.


Relaterte artikler