Gr ©nn glede 1

Forvandle hjemmet til en grønn og frodig oase

La plantene flytte inn, og få mye grønn glede og god energi. Miks ulike nyanser grønt med organiske og naturlige elementer, både på vegger og i interiør.

Vi har for alvor trykket grønt interiør og den botaniske trenden til hjertet. Nå er det enda mer fargesterke grønnfarger som gjelder. La det bugne av friske planter og ulike grønntoner. Med Huntonit-veggplater i fargen
Eucalyptus får du et friskt pust og en fantastisk energi inn i hjemmet!

Annette profil 2
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Annette Nordstrøm har 10 års erfaring som stylist og fotograf for en rekke norske og utenlandske magasiner.

Plantene flytter inn

Annette Nordstrøm er både interiørblogger med bloggen www.annettenordstrom.com, stylist, fotograf, designer og skribent. Interiøreksperten er ikke i tvil om hvorfor den botaniske interiørstilen har blitt så populær.

– Nå ser vi at det er en tydelig trend at plantene er på full fart inn i hjemmene våre. Vi har helt klart savnet å omgi oss med grønne planter hjemme. Den botaniske trenden gir oss nærhet til naturen, noe som gir oss velvære og skaper trivsel.

Miks ulike nyanser grønt

Grønne planter og farger er viktige stikkord for den botaniske trenden. Grønt er en vennlig farge som signaliserer ro, natur og balanse, og som gjør oss mer avslappet.

– Det er flere typer møbler og farger som passer til grønt. Vi har valgt å style denne grønne oasen med innslag av rotting for å understreke den naturlige stilen. Alt passer til grønt, enten du foretrekker rene, stramme linjer eller den mer hjemmekoselige interiørstilen. Tenk deg en stor deilig fløyelssofa med masse puter som du kan krype opp i om kvelden, omgitt av vakre vegger og grønne forfriskende planter, sier Annette.

Den botaniske trenden gir oss nærhet til naturen, noe som gir oss velvære og skaper trivsel.

Veggplater inspirert av naturen

Huntonit-veggplater i fargen Eucalyptus er inspirert av naturens egne blågrønne eucalyptusblader. Veggplatene fra Huntonit er superenkle å montere, kommer i en rekke varianter og er det perfekte valg når du skal pusse opp veggene.

Gr ©nn glede 8 fargekorrektur
ENERGISKE FARGER: Huntonit Soft Eucalyptus er en farge som gir en fantastisk energi til rommet.Veggpanelene er ferdigmalte og klare til å settes opp i en fei.

– Huntonit-veggplater i fargen Eucalyptus er en perfekt base for å skape en botanisk oase i ditt hjem. Fargen har en dyp, vakker grønnblå nyanse, som passer utmerket til planter og interiør av ulike grønne nyanser, sier interiøreksperten og legger til:

– Disse platene er også anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund fordi de ikke gir noen avgassing og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Mennesker kan bli syke av å oppholde seg i et dårlig inneklima. Derfor trenger vi et økt fokus på hvordan vi kan sikre et godt inneklima, forklarer Annette.

Les også: Få hele verden inn i stua med en etnisk stil

Slik lager du en frodig oase:

• Botanikk passer i alle hjem og rom, uansett hvilken stil du har.
• Varier plantebruken, alt fra store potteplanter plassert på gulvet til pene vaser på bord.
• Hengende planter gir en avslappet atmosfære og bryter opp de stramme linjene ellers i interiøret.
• Planter trives godt sammen. Plasser flere fine blomsterpotter av ulike materialer sammen. Miks store og små planter for en bugnende oase.
• Bruk stoler, bokser og andre småmøbler for å flytte plantene opp fra gulvet.

Her er interiørekspertens Huntonit-favoritter:

Favoritter

Gå innom din nærmeste byggevareforhandler for å se det store utvalget av Huntonitveggplater. Se også www.huntonit.no for nærmere informasjon.

Relaterte artikler