55
TØFF STILMIKS: Det typiske for den rocka og herskapelige stilen er det rustikke uttrykket mot det gamle og herskapelige, de glamorøse vintagedetaljene og moderne møbeldesign. Her har vi malt veggplatene Walls2Paint med kalkmalingen, Grå skifer 1462, fra Jotun.

Få en rocka og herskapelig stil med kalkmaling

Stjel stilen til interiørstylist og blogger, Camilla Berntsen.

Lyst til å bruke kalkmaling i et rom du skal pusse opp? Veggene blir et blankt lerret hvis du bruker de malingsklare veggplatene Walls2Paint. La deg inspirere av interiørstylist, Camilla Berntsen, og skap ditt egne rocka og herskapelige uttrykk.

Interiørstylistens favorittstil

Camilla Berntsen er interiørstylist og butikkeier av interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge. Hun har jobbet som innredningskonsulent for hoteller og restauranter, styling på TV-produksjoner og reklamefoto, samt vært profilert i interiørmagasiner, både i inn- og utland.

I tillegg har hun deltatt i ulike interiørprogrammer på TV og hun har vært profilert i ulike interiørmagasiner, både i inn- og utland.

Camilla
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Interiørstylist og butikkeier, Camilla Berntsen, er lidenskapelig opptatt av interiør og styling og har 15 års erfaring fra interiørbransjen.

Ungt og rocka uttrykk

Interiørstylisten forklarer at det typiske for den rocka og herskapelige stilen er det rustikke uttrykket mot det gamle og herskapelige, de glamorøse vintagedetaljene og moderne møbeldesign.

– Jeg liker at alt ikke nødvendigvis trenger å være så perfekt, men at ting har en sjel og man ser at overflatene har hatt et liv. Da blir alt så mye mer spennende, og det ligger historie i materialene. Interiøret må gjerne ha et ung og rocka utseende. Det beste jeg vet er å mikse stilarter for å skape min egen stil! Rustikke kalkmalte vegger, moderne designmøbler, stemningsfull belysning og miksen med mine særegne interiørfunn fra vintage-markeder i Paris, skaper den perfekte stilen!

Enkelt å bruke malingsklare vegger

Interiørstylisten er ikke i tvil om hvorfor de malingsklare veggplatene, Walls2Paint, er et veldig godt valg når man skal pusse opp og male et rom hjemme.

– Walls2Paint er det ultimate valg når man vil skape sin egen stil og male selv! Disse malingsklare veggene er lette og raske å montere. I tillegg blir resultatet helt supert!

Les også: Disse fargene bør du bruke på soverommet

Trendy kalkmaling

Kalkmaling er veldig trendy om dagen, og gir interiøret et vakkert og personlig preg.

– Vil du skape litt liv og dybde på veggene, kan du benytte deg av kalkmaling. Du får en matt og rustikk look, og ingen vegg blir lik! Her må du unngå å male med rulle, men gjerne bruke en bred pensel og male strøk vilkårlig for et livlig uttrykk, anbefaler Berntsen.

Prøv gjerne maleteknikken på en liten testflate på forhånd for å finne det uttrykket du ønsker på veggen din.

Slik får du stilen på 1-2-3

1. Begynn med montering av veggplatene Walls2Paint. Platene er skrufaste og har en unik låseprofil, som gjør jobben ekstra enkel og tidsbesparende.

2. Mal veggplatene i ønsket farge. Hvis du bruker kalkmaling påfører du malingen med krysstryking med bred pensel. Lengre strøk gir en roligere effekt, mens kortere gir et mer intenst uttrykk. Husk at malingen oppleves mørkere i våt tilstand.

3. Velg innredning og detaljer. Her er det din egen kreativitet som bestemmer. Bruk alt fra moderne designmøbler til egne interiørfunn.

Les mer om Walls2Paint malingsklare veggplater på forestia.no, eller gå innom din nærmeste byggevareforhandler for mer informasjon.

Relaterte artikler