Helt naturlig 9

Få et hjem inspirert av naturen

Interiørekspert Ann Merete Slåttland viser deg hvordan du får stilen med naturlige elementer, som er en god match sammen med Huntonit veggpanel i lyse valører.

Selv om vinteren og kuldegradene røsker tak i oss, kan du helt fint beholde sommerfølelsen innendørs med en lys og dus atmosfære. For å få en naturlig stil kan du kombinere naturmaterialer som tre, skinn, keramikk og ull. Hent gjerne kvist, stein og lyng fra naturen og lag dine egne dekorasjoner.

Annmerete 9
INTERIØREKSPERT: Frilansjournalist og blogger, Ann Merete Slåttland. Foto: Irene Sandved Lunde

Helt naturlig stil

Ann Merete Slåttland, er frilansjournalist og står bak interiørbloggen www.kreativ-i-tetblogg.com, der hun fokuserer på oppussing, DIY-prosjekter og mye annet. Slåttland har også faste spalter i Rom123 og BoligDrøm, samt at hun gjør ulike foto- og stylingoppdrag. Interiøreksperten gir deg følgende tips til hvordan du innreder et rom med naturlige materialer.

– Den naturlige stilen skaper vi ved å ta i bruk naturmaterialer som tre, skinn, strå, stein, keramikk og ull. Fargene kan gjerne være lyse og lette, eller gå over i den varme skalaen som gult, oransje og grønt. Her er det ingenting i veien for å lage ting selv av det du finner i naturen!

– De fleste naturmaterialene passer sammen, men tenk litt over at du vil skape kontraster ved å blande mykt med hardt; som betong med strå eller keramikk med ull. En skinnstol eller -sofa er superlekkert, og du må gjerne bruke terracotta-potter til plantene.

Helt naturlig 8
Med veggplatene Huntonit Wood Sand får du enkelt en lett og dus atmosfære. Naturlige elementer som tre, rotting og strå er en god match med de lyse veggene.

Les også: Få en chic og rustikk stil på soverommet

Huntonit gir en unik lunhet til rommet

Du kan enkelt få en lett og dus atmosfære med veggpanelet Huntonit Wood Sand.

– Veggplatene Huntonit Wood har en naturlig trestruktur som gir en helt unik lunhet i rommet. Veggene blir rett og slett mer levende. Huntonit-platene med fargen Wood Sand skaper en rolig og fin base, og de er lette å kombinere med andre farger og materialer.

Les også: Lag en grønn og frodig oase i stua

Det er også veldig kjapt å montere veggplatene – og dette er noe du helt enkelt kan gjøre alene.

– Huntonit veggplater monterer du enkelt selv, på eksisterende vegger eller stenderverk. Platene festes til veggen med skruer i den smarte skjøten, og så skrus neste plate på plass. De har en elegant not/fjærløsning som gjør at du ikke ser skjøten når de er skrudd opp på veggen. Hver plate er 60 cm bred, så det tar ikke lange tiden å komme rundt heller.

Visste du at Huntonit-platene også er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund? Veggplatene gir ingen avgassing og inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer. Huntonit har et stort fokus på hvordan vi kan sikre et godt inneklima, slik at du ikke skal bli syk i hjemmet.

Helt naturlig 11
INGEN AVGASSING: Veggplatene fra Huntonit er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbud. Platene gir ingen avgassing og inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer.

Gå innom din nærmeste byggevareforhandler for å se det store utvalget av Huntonit-veggplater. Se også nettsiden til Huntonit for nærmere informasjon.

Relaterte artikler