Mogen18 fblink
Teamet brukte panelbord Rustikk fra Huntonit i fargen Hovden.

Eventyrlig oppussing med Huntonit!

Oppussingsprogrammet Eventyrlig Oppussing på Tv3 totalforvandlet denne hytta med rustikke panelbord fra Huntonit – se resultatet!

I den gamle fjellhytta ved Møsvatn var det ubehandlet tre så langt øyet kunne se, noe som satte sine stilmessige begrensninger på interiøret. For gjengen fra Eventyrlig Oppussing var det viktig å bruke kvalitetsmaterialer som tåler tøffe forhold på fjellet, samtidig som det måtte være enkelt å frakte og montere, og gi et trygt, trivelig og estetisk innemiljø. Løsningen ble Huntonit og den nye serien Rustikk, som passer perfekt til norske hjem og hytter.

Svært enkelt å gjøre selv

Gustav er snekkeren i teamet, og han har lang erfaring med ulike veggløsninger for både hus og hytter. Han må likevel innrømme at han ble rimelig imponert over hvor raskt det gikk å sette opp nye vegger med panelbordene fra Huntonit.

- Panelbordene fra Huntonit var så enkle å montere at jobben nærmest ble en lek! Det var gøy å se hvor fort rommet forvandlet seg for hvert panel vi satte opp. Både kvaliteten og utseendet på panelbordene fra Huntonit er noe av det beste jeg har vært borti, og jeg ble særlig fornøyd med hvor lett det var å få perfekte skjøter på første forsøk. Foruten å gi et lekkert resultat, er det utrolig behagelig å slippe beising, maling og vedlikehold. I tillegg er det noe de fleste kan gjøre på egenhånd på en helg, og samtidig ha tid til overs.

Les også: Gjør hytta mer rustikk og innbydende

Som sett på eventyrlig oppussing

Stemningsfullt interiør

Halvor er interiørekspert, og er opptatt av å kombinere materialer, stil og funksjon på en god måte. Han ser alltid på hyttas historie og omgivelsene rundt når han lar seg inspirere.

- Denne gamle fjellhytta har fått beholde det rustikke naturpreget med mørke fargetoner som dominerer veggene og innslag av treverk, sten og metall. Panelbord Rustikk fra Huntonit gjorde at vi på kort tid kunne oppgradere og modernisere hytta, samtidig som vi beholdt den varme hyttestemningen. Du vil også se små detaljer i interiøret som reflekterer dyre- og plantelivet i området, slik at hytta på et vis går i ett med omgivelsene. De mørke tonene brytes opp av dagslyset gjennom de store vinduene, hvor vi har lagt opp til sosiale hyggestunder med peis og koselige sittegrupper. Dekorinnslag i en kraftig oransje farge og dusere gulltoner går igjen, og skaper en rød tråd gjennom hele hytta.

402 20171006094456000000

ENKELT GJØR DU DET:

1. Fordel bredden på panelbordene slik at første og siste panelbord er like brede
2. Fest panelbordet på stenderverk eller eksisterende vegg med spikre eller skruer.
3. Neste panelbord skjuler skruene eller spikrene. Avslutt med lister.

Huntonit panelbord kan brukes både på vegg og tak, både stående og liggende.

Se www.huntonit.no for mer informasjon.

Relaterte artikler